Horoskop: Šest preponosnih astroloških znakov, da bi koga vprašali za nasvet

Rojeni v nekaterih astroloških znakih so tako zaverovani v svoje sposobnosti in znanje, da jim je pod častjo druge prositi za pomoč.

1.11.2019 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Šest preponosnih astroloških znakov, da bi koga vprašali za nasvet

Vsak včasih potrebuje pomoč ali nasvet. A nekateri to priznajo, drugi za nobeno ceno ne bi pokazali, da vendarle ne zmorejo ali ne znajo vsega. Naj bo zato, ker so trmasti, zaverovani vase ali preprosto preponosni, da bi razkrili svoje šibkosti.

Poznate koga, ki se na cilj raje vozi pol ure dlje, kot bi nekoga vprašal za pravo pot? Kot navaja Your Tango, je najbrž rojen v katerih od sledečih astroloških znakov.

Oven

Saj ne, da bi oven nasvete zavračal iz principa, le preveč se mu mudi, da bi iskal nekoga, ki bi mu lahko podal pravi napotek. On je impulziven, nepotrpežljiv in hiter ter sploh ne pomisli na to, da bi mu lahko kdo vendarle pomagal ali pametno svetoval.

Oven sledi trenutnim vzgibom, stvari počne po svoje in če ga to pripelje do napak, se z njimi spopada tako, kot najbolje zna. Ali pusti, da se s posledicami njegove nepremišljenosti ukvarja kdo drug.

Kozorog

Ponosen in vase prepričan kozorog meni, da zmore premagati vse izzive, ki mu jih prinaša življenje in za nobeno ceno ne bi razkril, da mu je nekaj tuje, neznano ali je zanj prevelik zalogaj. Hkrati nikomur ne zaupa v tolikšni meri, da bi se zanašal na njegove napotke ali informacije.

Na ljudi, ki ga obdajajo, se ne opira, verjame le vase ter v svoje sposobnosti, zato so nasveti zanj povsem nekoristni. In zato si nikoli ne bi dovolil, da bi prosil zanje.

 

Vodnar

Vodnar je po eni strani poln samega sebe in prepričan v svoje sposobnosti, po drugi pa ga je strah, da bi s tem, ko bi nekoga prosil za nasvet ali pomoč, pokazal svoje šibkosti in slabosti, kar bi drugi lahko izkoristili njemu v škodo.

Zato se nikoli na nikogar ne obrne po nasvet, še manj po pomoč. On noče izpasti neveden in nesposoben. Raje tako dolgo sam išče pravo pot, da jo na koncu tudi najde. Čeprav do cilja pride kasneje, kot če bi mu kdo pomagal.

Strelec

Zakaj strelec nikoli ne prosi za nasvet ali pomoč? Ker hoče stvari vedno početi po svoje. Res je, da to pomeni, da včasih zaide na stran pota in se znajde v težavah, a svojih tehnik in prepričanj ni pripravljen spreminjati za nikogar.

 

Čeprav zanj velja, da v življenju ne pozna stalnic, ga ena vendarle spremlja vedno ter povsod: živi po svojih pravilih in načelih, ravna po svojih postopkih in se nikomur ni pripravljen podrejati ali mu slediti.

Škorpijon

Tudi v naravi škorpijona ni, da bi se h komu zatekal po nasvet ali pomoč. Zakaj? Ker noče nikomur biti v breme in nikomur noče ničesar dolgovati. On hoče vedno sam poskrbeti zase, kar mu odlično uspeva.

Če bi se preveč zanašal na dobrohotnost in prijaznost drugih, bi v svojih očeh izgubil vrednost ter mu njegovi dosežki ne bi bili v tolikšno veselje, kot če do njih pride sam. Le tedaj je nanje resnično lahko ponosen.

Bik

Bik je, povedano preprosto, preveč trmast, da stvari ne bi počel tako, kot sam misli, da je prav. V kolikor bi nekoga vprašal za nasvet ali pomoč, bi to v njegovih očeh pomenilo, da se mora spremeniti, na kar nikoli ne bi pristal.

On je zadovoljen sam s seboj, ravna po svojem instinktu in njegove ideje so v njegovih očeh vedno najboljše. Čeprav to pomeni, da do cilja hodi nekoliko dlje, kot če bi se na koga naslonil. A to ga prav nič ne moti, saj je izjemno potrpežljiv.

Preberite še: Horoskop: Šest astroloških znamenj, ki se nikoli ne ustrašijo izziva

Morda vas zanima tudi: Horoskop: 6 znamenj, ki so polni idej, vedno spodbujajo in so najboljši voditelji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)