Horoskop: Seksi lestvica od najboljšega do najslabšega ljubimca zodiaka

Poglejte, katero astrološki znamenje se ponaša z nazivom najboljši in kateremu pritiče oznaka najslabši ljubimec.

10.9.2021 ob 5:05 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Seksi lestvica od najboljšega do najslabšega ljubimca zodiaka

To, da astrološki znak napoveduje tudi seksualne sposobnosti, je najbrž večini že povsem jasno. Kakšne sposobnosti pa posamičnim znakom zodiaka pripisujejo zvezde? Tu je lestvica astroloških znakov, od najboljšega do najslabšega ljubimca.

Škorpijon

Na prvem mestu. Upravičeni in nepresenetljivo. Škorpijon v postelji preprosto blesti. Naj bo mlad, star, moški, ženska … On uresničuje še tako nore fantazije, odpira še nepoznane poti, premore ogromno seksualne energije, skratka, če kdo, obvlada škorpijon.

Strelec

Strast je drugo ime za rojene v tem znaku. Dinamični, aktivni, vedno v gibanju in prav takšni so tudi v postelji. S strelcem nikoli ni dolgčas in seks z njim je prava eksplozija erotične energije ter strasti.

Oven

Tudi ovni se v postelji odlično obnesejo, kajti oni natančno vedo, kaj hočejo in kaj pričakujejo. Ob tem premorejo izjemen seksapil, znajo oboževati, radi so oboževani, znajo zadovoljevati in hkrati cenijo, kadar so zadovoljeni sami.

 

Lev

Levi so samozavestni in zato seksapilni. Levinje sicer leve celo prekašajo, a tudi oni dobro vedo, kako izkoristiti svoje erotične veščine ter zato le redko razočarajo. Z veseljem spoznavajo potrebe ljubimca ali ljubimke in bi storili vse, da bi jih zadovoljili.

Tehtnica

Ne samo, da so odlične v postelji, tudi sicer so nežne in pozorne osebe ter ob pravem partnerju, ki jih zna pravilno in nevsiljivo spodbuditi, odprte za različne seksualne opcije.

Vodnar

Z njim v postelji pričakujte nepričakovano, kajti fantazije vodnarja nimajo meja. Še tako dolgočasno spolno življenje zna začiniti, njemu igranje vlog in druge igrice niso tuje. Res pa je, da mu včasih zmanjka idej in zato potrebuje malo več spodbude.

Dvojček

Dvojčki bolj, kot seks, cenijo pozornost v razmerju. A če imajo te dovolj, v postelji pokažejo, kaj zmorejo in znajo. Tega v resnici ni malo, ne pričakujte pa od njega preveč poljubov in objemov. Do teh je, v njegovih očeh, najbolj upravičen on sam.

Bik

Seks z njim je odličen. A le, kadar je resnično pri volji. Tedaj se v postelji povsem sprosti in spusti z vajeti ter pričara nepozabne trenutke. Če pa ni ravno pri stvari, potem je bolje, da vse skupaj prestavita na drug večer.

Riba

Če bi radi bolj pasivnega partnerja, potem je riba idealna za vas. Ribe niso najbolj strastna znamenja in ob njih boste včasih imeli občutek, da z vami seksajo iz usluge in komaj čakajo, da se zadeva konča.

Kozorog

Pri njem ne pričakujte spontanosti. Seks je del razporeda in zanj je čas takrat, ko je na urniku. Kajti vedno zaposleni kozorog ima rad sezname in razporede, spontanost pa ni njegova vrtina.

Rak

Vedno pripravljen za pogovor, za pomoč in za nasvet. Težava  nastane, ko začne govoriti med seksom. Kajti tedaj ne niza porednih besed, temveč vanj vnese resne teme ter tako ubije vso strast.

Devica

Devica v vsem in v vsakem najde napake. Partner in njegove seksualne veščine pri tem niso izjema. Ker ne pozna dlake na jeziku, brez težav pove, kaj jo moti, preveč kritike pa ni ravno najboljša popotnica za dober seks.

Povzeto po portalu Your Tango

Preberite še: Horoskop: Ta znamenja vam bodo zlomila srce

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Astrološki znaki, ki prirejajo najboljše zabave


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)