Horoskop: Pet astroloških znakov, ki le težko izpovedo ljubezen

Rojeni v nekaterih astroloških znakih zlepa ne izrečejo besedic ljubim te.

7.3.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Horoskop: Pet astroloških znakov, ki le težko izpovedo ljubezen

Nekateri hitro izustijo čarobne besedice ljubim te. Včasih kar prehitro. Njihovo nasprotje so takšni, ki z ljubezenskimi izpovedmi oklevajo ter čakajo in čakajo.

Ker niso prepričani, da je pravi čas, ker nekoliko dvomijo o svojih čustvih, ker so v zadregi ali ker se nočejo prenagliti. Čeprav so v zvezi že pol leta ali dlje. Katerim pa te besedice gredo težko z jezika? Odgovor in Thouhtctaloge.

Kozorog

Kozorog je po naravi previden in zlepa ne podari svojega srca. Dokler ni res prepričan, da si ga nekdo zasluži, ga ohranja zase. Tudi tedaj, ko se končno preda čustvom ter osnuje zvezo, z izpovedjo ljubezni okleva.

Dvomljivec po naravi sicer ne dvomi v svoja, ni pa povsem prepričan v čustva partnerja ter se vselej boji, da bi ta izkoristil njegovo ranljivost in ga prizadel. Šele, ko mu življenjski izbranec stotič pokaže, da nima skritih namenov, si kozorog dovoli izreči magične besede: ljubim te.

Devica

Devica sebe dobro pozna in ji je hitro povsem jasno, da ji je nekdo zmešal glavo. Čeprav ni za romantične ter velike, včasih že kar osladne geste, si zamišlja sebe, kako izlije občutke.

A za to mora nastopiti pravi, popoln trenutek. Izpovedana ljubezen kar tako, mimogrede, pri devici ne pride v poštev. Ona hoče, da je vse popolno. Tudi trenutek in priložnost, da prizna svoja čustva. In na ta trenutek je pripravljena dolgo čakati.

 

Škorpijon

Marsikdo bi pričakoval, da strastni in romantični škorpijon nima težav z izpovedovanjem ljubezni ter da jo ubesedi hitro in spontano. A to ne bo držalo.

Kajti s tem, ko bi priznal tisto, kar čuti, bi drugemu odprl svojo dušo in srce ter pokazal ranljivost in strah ga je, da bi kdo to izkoristil proti njemu. Zato okleva, dokler ni res povsem prepričan, da ljubezenske izpovedi partner ne bo zlorabil.

Vodnar

Vodnar ima s čustvi težave. Težko jih sprejema, dojema in še težje izpove. Prav tako ceni svobodo in neodvisnost ter ljubezni ne izrazi, dokler ni res prepričan, da si oseba, ki mu je ukradla srce, to zasluži.

Dokler se torej ne znebi vseh dvomov ter dilem, raje molči in išče dokaze, ki bi v končni fazi prevesili tehtnico, na kateri tehta le dve možnosti: povedati ali molčati.

Strelec

Strelec se hitro zaljubi ter ga ni strah čustev, ki ga pri tem prežemajo. Nasprotno, z veseljem se jim predaja ter jim sledi. Kaj pa ga pri izpovedi ljubezni ovira?

To, da zadeve potem, ko izreče besedi ljubim te, postanejo resne, skoraj uradne. Te besede so zanj nekakšna obveza, ki lahko ogrozi njegovo svobodo. On raje ostaja pri sproščeni, neobvezni zabavi. Kajti ta mu je na kožo pisana veliko bolj, kot resna zveza, začetek katere naznani ubeseditev ljubezni.

Preberite še: Horoskop: Šest nevljudnih astroloških znakov, ki se ne ozirajo na občutke drugih

Morda vas zanima tudi: Fantje povsem iskreno: Draga, če me zgrabiš za penis, to ni predigra


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)