Horoskop: Definicija dobrega seksa za vsako znamenje

Vsak astrološki znak bi odličen seks opisal drugače.

4.6.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Definicija dobrega seksa za vsako znamenje

Kakšen je dober seks? Vprašanje, na katerega bi vsak odgovoril drugače. Kajti okusi so različni in to je opazno tudi med rjuhami.

Je pa definicija dobrega seksa med drugim pogojena z datumom rojstva oziroma z astrološkim znakom, v katerem je nekdo rojen. Thouhgtcatalog takole razkriva, kakšen je dober seks po merilu različnih znamenj zodiaka.

Oven: seks, o katerem ne more prenehati razmišljati

Ovni cenijo fizično pa tudi mentalno stimulacijo. Resnično prevzeti so ob intimnem aktu, ki dodobra prebudi njihovo telo ter misli. Oni pričakujejo dinamičen seks z nešteto presenečenji, o katerih razmišljajo še dolgo potem, ko se akcija že konča.

Bik: seks v primernem okolju

Za bike spolni odnos še zdaleč ni zgolj telesno dejanje, temveč je celovita izkušnja, v katero so vključena čisto vsa čutila: od okusa, vonja, sluha do dotika. Zanje popoln seks se lahko zgodi le v primerno okrašenem okolju, s svečami, mehko posteljnino, primerno glasbo in seveda tudi pripadajočo hrano in pijačo.

Dvojček: nepričakovani seks

Dvojčki radi premikajo meje, preizkušajo novosti, eksperimentirajo in predvsem, obožujejo presenečenja. Zanje odličen seks torej vključuje napad na kraju in ob priložnosti, ko to najmanj pričakujejo. Skratka povsod drugje, kot v postelji.

Rak: varen seks

Skrbni raki hočejo biti ljubljeni. Čeprav jim včasih zaprija tudi bolj grobi seks je zanje popoln le takšen, ob katerem se počutijo povsem sprejeti in varni. Ljubezen je prvi pogoj za odličen intimni akt rojenih v tem znamenju. In to ljubezen hočejo tudi med njim občutiti.

Lev: seks kot dokaz moči

Lev se rad dokazuje. Vedno in povsod. Tudi v postelji. Rojeni v tem znamenju hočejo imeti nadzor, hočejo pokazati, kaj vse zmorejo in znajo ter hočejo prejeti povratno informacijo, da so preprosto najboljši in najlepši. Kajti le lev, ki se počuti res seksi in privlačno lahko povsem uživa v intimnem dejanju.

 

Devica: seks, ki vključuje globoko povezavo

Za device je seks nekakšen ventil, ki jim omogoča popolno sproščanje. A to ne pomeni, da so naklonjene bežnim odnosom. Ne, devica lahko v intimnem odnosu povsem uživa zgolj z nekom, s katerim čuti res močno povezavo. Le ob njem namreč lahko pozabi na vse zavore.

Tehtnica: romantični seks

Pričakovano so tehtnice naklonjene seksu, k vključuje veliko romantike, nežnosti, zapeljivih besed in prav takšnih dejanj. Za tehtnice naj bi bil seks predvsem čustveno doživetje.

Škorpijon: intenziven seks

Strastno znamenje v vse, kar v življenju počne, vlaga ogromno energije ter strasti. In ko gre za spolno doživetje, ni nič drugače. Škorpijon v postelji pričakuje val čustev, eksplozijo občutkov ter aktivnega partnerja, ki ga ni strah premikati meje. Vse to so pogoji za seks, ki bi ga označil kot odličnega.

Strelec: skrivnostni seks

Strelci cenijo drugačnost, mističnost. Prav to najbolj do izraza pride v njihovem doživljanju spolnosti. Ta naj bi bila malo skrivnostna, nepričakovana in polna drobnih presenečenj, ki se začno daleč pred posteljo. Kajti mentalna stimulacija je pri njih prav tako pomembna kot fizična.

Kozorog: seks izven cone udobja

Kozorogi povsod v življenju sledijo vzorcem, načrtom, pravilom in strukturam, seks pa je zanje odmik od vsega tega. Zato za odlično spolno izkušnjo pričakujejo malo odmika od vsakdanjih meja in cenijo raziskovanje ter nove izkušnje. Vzburja jih vse, kar vzburja partnerja, zato mu brez težav sledijo in bolj, kot si prvi upa stopiti iz cone udobja, bolj srečen je tudi kozorog.

Vodnar: eksotični seks

Za odličen seks vodnarji potrebujejo dvoje: duhovno izkušnjo in močna čustva. Ter močan erotični naboj z elementi drugačnosti, že skoraj eksotike. Vodnar se na neznanih področjih povsem dobro znajde.

 Riba: strasten seks

Najbolj čustveno znamenje zato ni nič neobičajnega, da rojeni v njem cenijo strasten, čustveno nabit in vroč sek, v katerem partnerja povsem odmislita svet okoli sebe, se posvetita zgolj drug drugemu ter jima je pomembno dvoje: meseni užitek in duhovni užitek.

Preberite še: Kaj povprečen seks spremeni v odličnega

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Lestvica od najmanj do najbolj pohotnih astroloških znakov


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)