Horoskop: Astrološki znaki, ki se otepajo zakona

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki se ne pustijo prav zlahka ujeti.

24.9.2021 ob 5:05 | Foto: Kalisa Veer/Unsplash | Avtor: M. FL.

Horoskop: Astrološki znaki, ki se otepajo zakona

Najti sorodno dušo in z njo skleniti zakonsko zvezo so sanje mnogih. A vendarle ne vseh. Kajti nekateri zakona še zdaleč ne uvrščajo visoko na lestvici prioritet. Med njimi so praviloma rojeni v določenih astroloških znakih, ki se zlepa ne pustijo ujeti. Kateri se najredkeje odločijo za zakon, razkriva Dnevnik.hr.

Oven

Ljudje, rojeni v znamenju ovna, pogosto in hitro spreminjajo razpoloženje, hkrati znajo biti zelo trmoglavi. Radi imajo svobodo, radi živijo po svojih pravilih in se neradi podrejajo ter prilagajo.

Tudi kompromisi so zanje bolj kot ne španska vas zato ni čudno, da jim zakon ali dolga zveza nista najbolj pisana na kožo.

Dvojček

Največji zadržek glede zakona pri dvojčkih izvira iz dejstva, da ne vedo, kaj lahko od njega pričakujejo. Najbolj jih je strah, da to pomeni doživljenjsko ujetost v rutino, monotonost in dolgočasje, vse to pa so za dvojčke največje nočne more.

Prav zaradi strahu pred njimi se najraje spretno izogibajo zakonu ter vsemu, kar naj bi ta prinašal.

Devica

Device so preveč obremenjene z doseganjem lastnih ciljev, da bi se posvečale nečemu, kar bi morale početi v dvoje. Vedno skrbijo zase, se obremenjujejo z malenkostmi in šele, ko je zanje v samskem življenju vse popolnoma urejeno, začno razmišljati o zvezi.

 

Ker pa je popolnost včasih zelo težko, če ne kar nemogoče, doseči, največkrat ostanejo samske.

Strelec

Strelci so po naravi samostojni in neodvisni, najraje so v družbi samih sebe, ker tako lahko nemoteno uživajo v lastni ekscentričnosti. Le redko občutijo iskreno željo po tem, da bi z nekom delili življenje.

In zato je zakon daleč od njihovih prioritet.

Vodnar

Vodnarji so skrivnostni in se drugim le težko odprejo ter zaupajo. Strah jih je, da bi jih kdo ranil ali prizadel, zato se najraje skrivajo za visokim zidom, kjer so prepričani, da jim nihče ne more zagotoviti razumevanja in podpore.

In da ne bi bili razočarani, raje ostajajo samski.

Preberite še: Horoskop: Seksi lestvica od najboljšega do najslabšega ljubimca zodiaka

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Trije astrološki znaki, ki se bojijo ljubezni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)