Horoskop: Astrološki znaki, ki jih je najtežje preboleti

Rojene v nekaterih astroloških znakih je zelo težko iztrgati iz srca.

20.12.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Astrološki znaki, ki jih je najtežje preboleti

Razhodi prinašajo dolgoročne neprijetne posledice. Zlasti razhodi z nekaterimi astrološkimi znaki, ki jih je zelo zelo težko preboleti.

Kajti njihovi predstavniki imajo tisto nekaj, zaradi česar za seboj pustijo veliko praznino. Katere je skoraj nemogoče iztrgati iz srca, opozarja Thoughtcatalog.

Škorpijon

Škorpijon ljubi močno, intenzivno in strastno. Svojih čustev ne skriva, z njimi darežljivo obdarja drugo stran in prav v tem tiči razlog, da je razhod z njim tako težak.

Le kdo bi lahko hitro pozabil izlive strasti, izjemen seks ter dokaze neizmerne ljubezni ...

Lev

V objemu leva se vsak počuti kot najsrečnejša oseba na svetu. On svojega srčnega izbranca zasipa s pozornostmi, darili, lepimi gestami. V življenje prinaša veselje, optimizem in veliko pozitivne energije.

Je očarljiv in prijazen, vse to pa se zasidra globoko v spomin ter tam ostane tudi, ko se razmerje z njim, ne glede na razlog, izpoje. Zato po razhodu z levom pozor: trajalo bo dolgo, da ga povsem prebolite.

 

Tehtnica

Zaradi šarma in toplega značaja imajo tehtnico vsi radi. Njena pozitivna energija je nalezljiva, sočloveku vedno z veseljem pomaga in krije njegov hrbet. Torej ni prav nič nenavadnega, da se je težko sprijazniti z dejstvom, da je odšla iz življenja.

K temu je treba dodati še, da je sreča srčnega izbranca za tehtnico vselej prioriteta. Zagotovo dovolj razlogov, da po razhodu za njo ostane velika praznina, ki jo je zelo težko zapolniti.

Bik

V znamenju bika rojena oseba je zvesta, predana in zanesljiva. Ko se zaljubi bik, je ljubljena oseba zanj vselej na prvem mestu in zanjo bi storil dobesedno vse.

Prav tako se je na bika vselej mogoče zanašati in tisti, ki ga jemlje kot samega po sebi umevnega, to kmalu obžaluje. Kajti ko bik preseka ljubezensko vez, njegov nekdanji partner ne pogreša le okusnih kosil in večerji, temveč tudi močno in zanesljivo oporo, ki je v življenju praviloma neprecenljiva.

Devica

Kdor je ljubil devico, je ne bo nikoli pozabil. Ona v sebi združuje vse, kar bi si kdo želel. Devica je pametna, iznajdljiva, spretna, čutna in zabavna. Z njo je mogoče govoriti o vsem mogočem, ona zna milijon stvari, njej je lahko zaupati in ko devica nekaj obljubi, to zagotovo izpolni.

Res je včasih pretirano kritična, a to je majhen davek glede na vse njene pozitivne lastnosti, zaradi katerih jo je tako težko pozabiti. Konec koncev pa je tudi upravičena kritika več kot dobrodošla.

Preberite še: Horoskop: Kdo je vaš idealni partner (glede na znak)

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Kaj vam v razmerju predstavlja kapljo čez rob (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)