Teden z Luno: 19. - 25. februar

Zvezdne novice

19.2.2018 ob 5:55

luna_teden_micna.jpg

Ponedeljek, 19. 2. - Luna raste v dinamičnem znamenju ovna in bo v trigonu z Marsom. Dan bo prinašal veliko energije in zagotovo ni primeren za počitek, meditacijo ali sproščanje, ampak je odličen za intenzivno delo v samostojni režiji. Če delujete v ekipi, je pomembna dobra komunikacija.

Torek, 20. 2. - Luna v ovnu bo v konjunkciji z Uranom do 12. ure, nato v praznem teku. Dopoldne bodo še vedno dinamične energije preteklega dne, vse bo gladko potekalo, a le do 12. ure, po tem ne morete pričakovati konkretnih rezultatov. Zvečer bo Luna vstopila v bika in spodbudila lepe in romantične trenutke, ki se bodo nadaljevali jutri.

Sreda, 21. 2. - Rastoča Luna bo ves dan potovala po biku, Venera, vladarica bika bo v konjunkciji z Neptunom. Spet bo dan prinesel močne in lepe energije, Venera v konjunkciji z Neptunom krepi intuicijo, privlačnost in ljubezen. Luna bo v sekstilu z Venero in Neptunom - prijeten dan bo tudi za razvajanja, nego, masaže, poslušanje glasbe, ples, nakupe...

Ves dan bo Merkur v sesktilu s Saturnom, aspekt pomaga konkretizirati dogovore, stvari boste lahko do konca speljali, čas prinaša zadovoljstvo.

Četrtek, 22. 2. - Luna v biku je v opoziciji z Jupitrom do 13. ure. Dan bo lep, toda opozicija z Jupitrom prinaša smolo in nenaklonjene zadeve, povezane s sodišči. Tudi na družbeni ravni predstavlja konflikt, zato bo dan nekoliko težji, na družbeni ravni bo več diplomacije, na osebni ravni pa se izogibajte večjim podvigom ali zahtevnejšim nalogam, kajti stvari se ne bodo razvile tako, kot bi si želeli. 

Petek, 23. 2., prvi Lunin krajec ob 9.09

Luna bo v komunikativnih dvojčkih, dinamičen dan prvega Luninega krajca bo prinašal izjemno veliko komunikacije, a ker je Luna tudi v kvadratu z Merkurjem se boste težko dogovorili, v zraku bo veliko nestrpnosti, zato bodite pametni in ne krepite stresa, ampak se raje sproščajte in počakajte, da dinamični aspekti minejo.

Sobota, 24. 2. - Luna v dvojčkih bo v sekstilu z Uranom. Dan bo končno prinesel nekaj olajšanja, pozitivne energije bodo v zraku in prinesle pametne rešitve za probleme, s katerimi ste se soočali v minulem tednu. Energija bo razgibana, sprostite se.

Nedelja, 25. 2. - Rastoča Luna je v raku. Venera v kvadratu z Marsom, nas bo naredila še bolj občutljive, stopnjevala bo konfliktne energije. Nejasnosti bodo v komunikaciji, Merkur bo v konjunkciji z Neptunom. Ljudjem, nagnjenim k sitnarjenju, bo dan postregel z obilico možnosti za spore. Drugače pa bo energija primerna za ustvarjanje.

Avtorica: Gaia Asta, D. Astrol. S 
Foto: Unsplash


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)