Odkrili smo mali raj na Hrvaškem, kjer je z družino počitnikoval Marko Potrč

Množice in veliki turistični kraji marsikoga ne prepričajo za preživljanje dopusta, zato številni iščejo manjše kraje, ki so še dokaj nepoznani. Med njimi je tudi priljubljena slovenska družinica Marka Potrča.

23.8.2018 ob 6:27

marko_potrc_lili_zagar_morje_dopust.jpg

Hrvaška obala je med Slovenci nadvse priljubljena. Medtem ko se številni odpravljajo na otoke, kjer mrgoli turistov, pa imajo nekateri raje bolj umirjena in manjša naselja. Med slednje spada tudi družina Marka Potrča, ki se je sicer s svojega morskega oddiha že vrnila domov.

Številne fotografije, ki jih je Marko objavil na instagramu pričajo, da je družina odkrila pravi raj na zemlji. Na vprašanja prijateljev, kje je ta kraj, je voditelj razkril le, da gre za manjše naselje, kjer ni niti hotela.

Nato pa se je hitro razvedelo, da gre za Stinico - vas in apartmajsko naselje ob Vekebitskem kanalu. Številni se peljejo mimo, ko se odpravijo na Rab, saj nedaleč od naselja pelje od tam trajekt. Za Stinico je značilna izjemno bistra, a hkrati tudi malo hladnejša voda. Tisti, ki so jo kdaj obiskali in uživajo v miru, so bili nad njo naravnost navdušeni.

stinica.jpg

Tisti, ki so jo kdaj obiskali in uživajo v miru, so bili nad njo naravnost navdušeni. In med njimi je tudi Markova družinica. Oglejte si nekaj fotografij z njihovega počitnikovanja ...

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Odkrijte še, na katerih krajih so dopustovali drugi znani Slovenci in Slovenke (FOTO) ali pa si oglejte Znane Slovenke in njihov izbor kopalk za poletje 2018 (FOTO)!

Avtorica: P. Pa. 
Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)