Horoskop: takšno življenje Archieju napovedujejo astrologi

To najmlajšemu potomcu kraljeve družine napovedujejo zvezde.

28.5.2019 ob 9:14

meghan_markle_princ_harry_archie_harrison_micna.jpg

Vojvodinja in vojvoda Sussex sta svetu že predstavila svojega prvega otroka Archieja, ki je na svet prijokal 6. maja 2019 ob 6.25 po srednjeevropskem oziroma 5.25 po času, kot ga merijo na Otroku. Seveda so astrologi pohiteli ter na podlagi datuma in ure rojstva napovedali, kaj se mu obeta v življenju.

Za britanski Bazaar je takole povedal astrolog Peter Watson.

Znamenje: bik
Vladajoči element: zemlja
Vladajoči planet: Venera, planet ljubezni
Barva: barva zemlje in zelena.

Čeprav astrološko znamenje, v katerem je rojen Archie, slovi po svoji prizemljenosti, zadržanosti in stabilnosti, je njemu usojeno življenje pod žarometi. Kar glede na dejstvo, da je njegova mama Meghan nekdanja ameriška igralka po horoskopu ekstrovertiran lev, njegov oče Harry pa devica in se je iz kraljevega upornika v nekaj kratkih letih prelevil v ljubljenca prebivalcev Velike Britanije ter tistih izven njenih meja, ni nič presenetljivega.

V Archiejevi astrološki karti je Sonce, v njenem središču se nahaja Saturn, kar pomeni, da bo delaven in discipliniran ter bo vedno strmel k svojim zadanim ciljem ne glede na to, kakšne si bo zastavil.

Biki pogosto premorejo glasbeni talent. Njegova prababica, britanska kraljica (prav tako bik) je dobro znana po ljubezni do glasbe. A podobnost med prababico in pravnukom se tu ne konča: pri obeh je v ozvezdju bika Sonce in središču natalne karte Saturn, ta kombinacija pa zagotavlja izjemno močan čut za disciplino in dolžnost.

Vsi ti pogoji obetajo nekoga z veliko mero iznajdljivosti in radovednosti, ki ga bosta kasneje v življenju gnali na različne kotičke našega planeta.

K temu bosta nedvomno doprinesla še proaktivni Mars, združen z energijo Jupitra. Skratka kombinacija, ki napoveduje raziskovalca z velikim zanimanjem za tuje, nenavadne dežele in običaje širom sveta.

Biki so sicer znani po tem, da najbolje delujejo znotraj izdelanega načrta, ki jim pomaga ohranjati stabilnost in tradicijo ter vedno radi ponudijo roko nekomu, ki potrebuje pomoč.

Najbolj jim ležijo poklici v finančnih, kulinaričnih ali umetniških vodah.

Najbolje se počutijo, kadar so sproščeni in imajo občutek varnosti, glasba je pogosto njihovo sredstvo za sproščanje.

Tipični biki so trmasti in nepopustljivi. Vlada jim nežna Venera, planet ljubezni, lepote in harmonije, zato so umetnost, romantika in dobra hrana zanje zelo pomembni, prav tako so radi v domačem okolju in obkroženi z lepimi, včasih tudi dragimi stvarmi in te kvalitete se bodo nedvomno pokazale tudi pri Archieju.

Pozitivne lastnosti: vztrajnost, empatičnost, zvestoba, zanesljivost in delavnost.

Negativne lastnosti: trma, posesivnost, neprilagodljivost, materializem.


Skratka, če strnemo ...

Arhcie bo discipliniran in delaven popotnik, ki se nikamor ne bo odpravil brez načrta. Zelo verjetno bo močno angažiran v človekoljubnih organizacijah, a se bo vselej rad vrnil domov, kjer bo ob glasbi našel svoj mir.

Za konec pa je astrolog pokukal še v ljubezensko prihodnost najmlajšega pravnuka kraljice in mu za leto 2040 napovedal eno ali dve vroči ter odmevni romanci z devico ali kozorogom. Prav rojeni v teh znamenjih bike najbolj privlačijo.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Priporočamo tudi: Princ Harry: "Odkar sem postal očka, jo še bolj pogrešam" Ali pa: Ob rojstvu otroka se je spet oglasila sestra Meghan Markle:"Pričakujem, da se boš tokrat odločila prav!"

Preberite še: Princ Harry po porodu: "Nemogoče je razumeti, kaj zmorejo ženske"


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)