Dobesedno magični trik, da zbudiš svoje ljubezensko življenje

Je tvoje ljubezensko življenje že kar nekaj časa na pavzi?

15.2.2022 ob 12:42 | Foto: PamWalker68/Getty Images | Avtor: N.E.

Dobesedno magični trik, da zbudiš svoje ljubezensko življenje

V teh dneh se zaradi praznika zaljubljenih vse vrti okoli ljubezni. Če si samska, ti gre to lahko precej na živce, morda pa te je spodbudilo k premišljevanju o svoji ljubezenski situaciji. Se ti zdi, da je čas za nov začetek? Morda ti bo koristi ta magični trik, da v svoje življenje pritegneš pravo osebo.

Gotovo si že slišala za zakon privlačnosti, tokrat pa smo na portalu Metro prebrali precej natančna navodila, kako ga malce spodbuditi. Napotki seveda niso osnovani na podlagi znanstvenih raziskav, a kot pravi stari pregovor, v ljubezni in vojni je vse dovoljeno. Zato danes preizkušamo magični trik, kako s pomočjo trika zanetiti iskrico v svojem ljubezenskem življenju.

Najprej moraš pri sebi ugotoviti, kakšno osebo si želiš v svojem življenju. Na list papirja si zapiši lastnosti, ki naj bi jih po tvojem imel sanjski partner. Listek odloži na svojo nočno omarico in ga vsako noč pred spanjem ali pa zjutraj, ko vstaneš, preberi. Nato pa se prične tako imenovana čarovnija. 

Sol in poper

V svojem stanovanju poišči dva predmeta, ki sodita skupaj. Na primer solnico in poprnico ali pa kaj drugega, česar smo navajeni v paru. Postavi ju na okensko polico. Med njima naj bo kakšne pol metra razdalje.

Ovij ju z rdečo ali rožnato vrvico in pusti naj nanju sije sonce. Naslednji dan ju razveži, postavi malce bližje in zopet ponovi vajo. To počni sedem dni, dokler ne bosta predmeta stala eden ob drugem. 

Po sedmih dneh premikanja bosta solnica in poprnica (ali pa druga dva ujemajoča se predmeta) stala eden ob drugem.

Tako ju zavezana pusti nadaljnjih sedem dni. Kot pravi zgoraj omenjeni portal, naj bi se po tem obdobju v tvojem ljubezenskem življenju začelo nekaj premikati. Ne verjameš? Preizkusi.

Preberite še: Horoskop: kakšni moški se vam ne morejo upreti (glede na vaš znak)

Morda vas zanima tudi: Kitajski horoskop 2022: kaj pomeni tigrovo leto (+ napoved za tvoje znamenje)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)