Za prijetno počutje vaših gostov

Med prazniki bo vaša soba za goste najverjetneje zasedena, nekaj zato v njej ne sme manjkati.

6.12.2015 ob 2:00

shutterstock_177272147.jpg

Če te med tistimi srečneži, ki imajo v svojem domu za sobo za goste, boste tega v prazničnih dneh, ko se bodo obiski kar vrstili, še kako veseli. Vaši gostje bodo v njej preživljali prijetne praznike, da pa se bodo res dobro počutili, poglejte, kaj v sobi za goste ne sme manjkati.


Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dodatne odeje.  Čim več, tem bolje. Ne samo tiste, ki so na postelji. Nekaj jih pospravite tudi v omaro. Nikoli namreč ne veste, kdaj bodo vašim obiskovalcem prišle prav. 

Dodatni vzglavniki. Pri teh velja enako, kot pri odejah. Nekaj jih razporedite po postelji, ostale pospravite v omaro. Morda vaši gostje sodijo med tiste, ki menijo, da vzglavnikov ni nikoli preveč. Za njihovo maksimalno udobje izberite takšne različnih velikosti in trdnosti. 

Luči. Ne samo tista, ki je na stropu, v sobi za goste ne smejo manjkati niti namizne lučke ali lučke na nočni omarici. Dodatna diskretna razsvetljava bo nedvomno pripomogla k ugodju vaših obiskovalcev. 

Majhne pozornosti bodo vašim gostom pomenile veliko.

Geslo za brezžično povezavo (wi –fi). Seveda ga lahko poveste sami. A če bo geslo na ličnem papirju napisano in obešeno v sobi za goste (morda celo uokvirjeno na steni) bo to droben, a še kako pomenljiv znak pozornosti. 

Prostor za prtljago. Kovček, pospravljen v omari, je nekaj povsem drugega, kot kovček na postelji ali na tleh. Prav tako so v omaro zložena oblačila mnogo bolj pregledna, kot če ta ostanejo kar v kovčku. Imejte to v mislih in preden dobite obiske, izpraznite omaro v sobi za goste, ter njeno uporabo prepustite samo njim.

Brisače. Brisače v sobi za goste je še ena pozorna gesta. To pomeni, da obiski pri uporabi kopalnice ne bodo v zadregi, v katero brisačo se lahko obrišejo.  Vedno bodo vzeli svojo.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)