Predstavitvena informacija

Spoznajte dinamični dvojec za čiščenje doma

iRobot predstavlja robotski sesalnik Roomba® s9+ s tehnologijo PerfectEdge® in širokimi krtačami, izredno močjo sesanja in naprednim 3D-senzorjem. Robotski čistilec tal Braava jet® m6 učinkovito očisti vso umazanijo v domu.

4.11.2019 ob 5:20 | Foto: Tilt | Avtor: P. I.

Spoznajte dinamični dvojec za čiščenje doma

iRobot Roomba s9+ in iRobot Braava jet samodejno sodelujeta.

 

Povezovalna tehnologija Imprint™ omogoča komunikacijo med robotoma – Roomba® s9+ najprej posesa, Braava jet® m6 pa nato tla še avtomatsko pomije. 

Uporabniki lahko zdaj za več tednov pozabijo na sesanje in pomivanje tal
»Leta 2018 je podjetje iRobot v robotski sesalnik Roomba vdelalo pomnilnik in funkcijo samodejnega praznjenja ter tako začelo trend popolnoma avtomatiziranega čiščenja, ki ga gospodinjski roboti v preteklosti niso omogočali,« je izjavil Colin Angle, predsednik in glavni direktor podjetja iRobot. »S predstavitvijo robotov Roomba s9+ in Braava jet m6 je podjetje iRobot postavilo pomemben mejnik na področju gospodinjskih robotov. Uporabniki bodo lahko za več tednov pozabili na sesanje, njihovi robotski sesalniki in čistilci tal bodo samodejno sodelovali – sesanju bo sledilo brisanje – v celoti brez posredovanja.«


Najnaprednejša robota iRobot doslej
»Robotski sesalnik Roomba s9+ in robotski pomivalec Braava jet m6 sta najnaprednejša robota, kar jih je izdelalo podjetje iRobot, in najboljša gospodinjska čistilna robota, kar jih je danes na voljo na trgu,« je povedal Christian Cerda, generalni direktor podjetja iRobot. »Stranke, ki si želijo izredne učinkovitosti in natančnega čiščenja, bodo navdušene nad izboljšano sesalno močjo sesalnika Roomba s9+ in njegovo zmogljivostjo čiščenja tudi slabo dostopnih kotov, v katerih se skriva umazanija. Braava jet m6 je po zaslugi zmogljivega mapiranja in pametne navigacije ter seveda naprednih čistilnih funkcij robotski čistilec, ki učinkovito očisti ves dom.«

iRobot Roomba s9+ se samodejno izprazni.


Dinamični dvojec: Roomba® posesa, Braava jet® obriše
S predstavitvijo robotov Roomba s9+ in Braava jet m6 je podjetje iRobot s povezovalno tehnologijo Imprint™ uvedlo novo generacijo medsebojno povezanih avtomatskih rešitev, ki omogočajo komunikacijo med roboti in usklajeno izvajanje načrtovanega čiščenja. Zaradi povezave Imprint™ robota Roomba s9+ in Braava jet m6 učinkovito sodelujeta in zagotavljata najvišjo raven čiščenja, kjer samodejnemu sesanju sledi še brisanje, popolnoma brez posredovanja uporabnika. 

iRobot Braava jet zlahka tudi nad kote.


Ko robotski sesalnik konča delo, robotski čistilec tal samodejno začne delo
Uporabniki lahko povezavo med roboti ustvarijo prek aplikacije iRobot HOME App, kjer lahko izberejo posamezne sobe, ki jih želijo očistiti, ali pa kar celotno etažo. Robotski sesalnik Roomba s9+ bo najprej posesal izbrano površino. Ko se Roomba vrne na polnilno postajo, se sproži robotski čistilec tal Braava jet m6 in začne brisati. Uporabnik prejme po zaključku sesanja in brisanja obvestilo. Povezovalna tehnologija Imprint™ deluje tudi z robotskim sesalnikom iRobot® Roomba® i7. 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)