Predstavitvena informacija

Podaljšajte življenjsko dobo svojih najljubših oblačil

Če ste med tistimi, ki jim gredo lasje pokonci zaradi kupa oblačil za pranje in sušenje vsakič, ko otrok pride iz vrtca ali parka, potem vam lahko povemo, da se večina od nas počuti enako in da za vse to obstaja rešitev.

29.11.2019 ob 5:10 | Foto: Electrolux | Avtor: P. I.

Podaljšajte življenjsko dobo svojih najljubših oblačil

Morda ste mislili, da morate najljubša oblačila odnesti v profesionalno čistilnico, če želite doseči najboljše rezultate. Morda ste pomislili tudi, da sušenje oblačil doma traja dolgo in ne prinaša enakih rezultatov – svežih in obnovljenih oblačil. Toda z novim sušilnim strojem Electrolux PerfectCare lahko uživate v profesionalnih rezultatih v svojem domu.

Ne glede na količino oblačil, ki jih morate posušiti, se odločite za popolno sušenje, pri katerem se vsi kosi enakomerno sušijo in so zaščiteni pred nepotrebno toploto.

Znano je, da je svilo izjemno težko sušiti, saj se hitro zmečka in s tem izgubi obliko. Sušilni stroj Electrolux PerfectCare z uporabo sistema CycloneCare omogoča sušenje oblačil z vseh strani. Sistem spiralnega pretoka zraka omogoča natančno in enakomerno sušenje težko dostopnih delov, kot so žepi in šivi. To pomeni, da svila ohrani obliko kot pri naravnem sušenju.

Poleg svile lahko od zdaj naprej brez strahu sušite tudi svoje najljubše volnene puloverje. Sušilni stroj PerfectCare v sebi skriva sistem DelicateCare, ki prilagaja obrate bobna ter s tem prepreči prehitro obračanje in prepletanje oblačil, zaradi česar se pri pranju ne skrčijo. Tako dobimo odlične rezultate sušenja, brez krčenja pri pranju in izgube oblike – kot pri sušenju na ravni podlagi.

Poleg tega, da boste s sušilnimi in pralno-sušilnimi stroji PerfectCare imeli profesionalno nego oblačil doma, z nakupom izbranih modelov v času od 21. 10. 2019 do 31. 1. 2020 prejmete tudi darilni bon HERVIS v vrednosti 50 ali 100 EUR. Več o promociji si poglejte na povezavi.

Nega celo najobčutljivejših oblačil je lahka kot pero!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)