Po najboljše nasvete na spomladanske sejme v Celje

Če se želite naučiti zdravega kuhanja, različnih zdravilnih tehnik, spoznati moč zelišč, začimb in superživil, ne zamudite 12. sejma Altermed, ki ga lahko v Celju obiščete od 11. do 13. marca.

7.3.2016 ob 3:10

Micna.si-4.jpg

Izbirali boste lahko med več kot 100 predavanji, predstavitvami in delavnicami v živo z največjimi mojstri zdravega življenja, na ApiSlovenija pa izvedeli še vse o zdravilnih učinkih čebeljih pridelkov. V istem terminu bosta na sejmišču še 21. sejem Flora in 15. sejem Poroka. Podrobnosti bogatega dnevnega programa na www.ce-sejem.si. Z nakupom dnevne vstopnice imate prost vstop na vse prireditve, ki ta dan potekajo na sejmišču.

Na sejmih Flora, Poroka, Altermed in največjem srečanju čebelarjev v Evropi ApiSlovenija se bo letos predstavilo več kot 400 razstavljavcev iz 16 držav. Sejme bo mogoče vse tri dni obiskati med 9. in 18. uro, v Celjskem sejmu pa bodo letos najbolj zvestim obiskovalcem, ki zaradi zanimivega dogajanja sejmišče obiščejo več dni zapored, omogočili cenejše 2- in 3-dnevne vstopnice.

Micna.si-5.jpgMicna.si-2.jpg

Vsaka poroka je unikatna

Sejemskega dogajanja v Celju prav tako ne smete zamuditi, če se boste letos poročili in vas zanima, katero cvetje vključiti v svoj poročni šopek, katero barvo obleke izbrati in na kaj biti pozoren pri načrtovanju enega najlepših dni v življenju. Na 15. sejmu Poroka boste našli najnovejše poročne trende, vrhunske kreacije na modni brvi, sejemske ugodnosti ter ideje in nasvete za popoln poročni dan. Z najlepšimi poročnimi šopki se bodo predstavili cvetličarji, dijaki pripravljajo pregled poročnih šopkov skozi čas, paša za oči pa bosta tudi vrhunski modni reviji poročnih oblek (v soboto in nedeljo).

Micna.si-1.jpgMicna.si-3.jpg

Flora za ljubitelje vrtnarjenja

Vrtnarjenje in stik z rastlinami nam dajeta svežo energijo, nas pomirjata in sproščata, je prepričana Loreta Vlahović iz Kluba Gaia. Znani TV-vrtičkarici, mati in hči, Metka in Tina, pa nam sporočata, da naj bodo naši vrtovi čim bolj pisano zasajeni. In kako se tega lotiti? Razstavljavci in predavatelji na 21. sejmu FLORA vam bodo pri tem z veseljem pomagali. Na sejmu vas čakajo najboljša semena in zelišča, sadno in okrasno drevje, trajnice in enoletnice … pa tudi vsa potrebna oprema. Razstavni program bo v znamenju samooskrbe in domače pridelave. V spremljajočem programu bo med drugim mogoče izvedeti, kako do zdravega paradižnika, kako vzgojiti kakovostne sadike zelenjave ter kako gojiti in negovati orhideje, strokovnjaki Kluba Gaia pa bodo spregovorili o jagodičevju na domačem vrtu ter vrtnarjenju na balkonu in terasi.

Avtor: Celjski sejem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)