Kaj o vas govori priljubljeno cvetje?

Vaš najljubši šopek veliko pove o tem, kakšni ste do sebe in drugih.

14.5.2015 ob 8:00

shutterstock_174556397.jpg

Čeprav se lepega šopka nikoli ne bi branili, ima vsaka ženska vendarle nekatere cvetlice raje od drugih. Vaše najljubše, ne samo, da vas razveselijo bolj, kot druge, o vas tudi veliko povedo. Vas zanima, kaj?

Vrtnice. Radi imate potovanja. Navdušujejo vas različne stare kulture ter njihove posebnosti. Ste romantični, strastni, cenite tradicijo in ste včasih malce staromodni. Vedno pa težite k popolnosti.

shutterstock_195015233.jpg

Potonike. Obožujete modo. Vaše omare so polne kosov, ki poudarjajo vašo ženstvenost. Znate poslušati ter dajati dobre nasvete, zato vam ljudje zaupajo. Radi imate presenečenja ter verjamete v pravo ljubezen.

Marjetice. Obožujete naravo in aktivnosti na svežem zraku. Ste optimistični in za vas je kozarec vedno na pol poln ter nikoli na pol prazen. Vse okoli sebe radi spravljate v dobro voljo, cenite prijateljstvo ter ste iskreni.

shutterstock_139095257.jpg

Nageljni. Z nogami stojite trdno na tleh in ste zelo objektivni. Zato vam prijatelji zaupajo vse svoje skrivnosti ter vas spoštujejo. Najbolj cenite predanost in ste malce zadržani do ljudi, ki jih ne poznate. V življenju ste zadovoljni z malimi stvarmi, velikih sprememb pa se bojite.

Tulipani. Ste občutljivi in pozorni. Na prvem mestu so vaša družina in prijatelji. Zlahka navezujete stike z drugimi, vedno iščete spremembe in se jim brez težav prilagajate.

shutterstock_157963637.jpg

Orhideje. Veljate za poosebljeno eleganco in zelo pazite na svoj videz. Mnogi menijo, da ste malce skrivnostni. Vaš krog bližnjih prijateljev je dokaj ozek, a vsem, ki so v njem, vedno poveste, kaj mislite in cenite iskrenost.

Vijolice. Ste malce zadržani in samo vaši najbližji prijatelji vas resnično dobro poznajo. Radi imate svojo zasebnost, imate subtilen pristop k vsemu ter cenite preprostost. Ste predana prijateljica.

shutterstock_145772048.jpg

Lilije. To cvetje imajo radi vsi, ki so občutljivi, ljubeznivi in dostojanstveni. Radi pomagate drugim. Ste izjemno materinski in vsi vas spoštujejo. Cenite svoje življenjske dosežke in ste ponosni na dosežke tistih, ki jih imate radi.

Sončnice. Vedno ste nasmejani, veseli, topli in dobro razpoloženi. V vsak prostor vnašate življenje. Ste večni optimist in polni energije. Zlahka tkete nova prijateljstva.

shutterstock_232305283.jpg

Narcise. Umetniška duša, ki obožuje red in disciplino. Živite umirjeno, ste organizirani in odlični v večopravilnosti.

Mak. Krasijo vas entuziazem in živahnost. Vedno ste center zabave. Radi se učite o novih stvareh in radi raziskujete.

Perunike. Imate divjo domišljijo in ste zelo kreativni. Veliko pozornost namenjate duhovnemu. Pogosto sanjarite in ste pravi optimist. Ne marate rutine in zaradi nje vam lahko na katerem koli področju življenja hitro postane dolgčas.

Avtorica: M. F.

Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)