H&M Home že razkril čudovito božično kolekcijo

Božič že trka na vrata. Skoraj.

25.10.2017 ob 9:50

hm_home_naslovna.jpg

V resnici se dobro zavedamo, da nas do prazničnega vzdušja ločita še dva meseca, a moramo priznati – res obožujemo cingljanje zvončkov in bleščanje lučk. Kot kaže, pa ga obožuje tudi švedska modna hiša H&M Home, ki je pred kratkim razkrila svojo božično kolekcijo, ta pa je naravnost čudovita.

Fotografije, ki jih je predstavil skandinavski velikan hitre mode, niti malo ne poudarjajo bleščečega kiča, temveč napovedujejo okusne dekoracije, ki bi lahko, seveda v manjšem številu, brez težav krasila stanovanja skozi celo leto, vzljubili pa jih boste tudi tisti, ki po božičnem entuziazmu bolj spominjate na Grincha kot Božička.

A post shared by H&M Home (@hm_home) on

H&M se je to sezono osredotočil na klasične božične barve, a jim z malce drugačnimi toni dodal bolj umirjen in eleganten pečat. Govorimo seveda o rdeči, ki se blešči tako v svetlih kot vinskih tonih, beli in zlati kombinaciji ter seveda letos že tako neizmerno modni zeleni barvi. 

A post shared by H&M Home (@hm_home) on

Božična kolekcija je že na voljo v fizičnih (dve H&M Home trgovini najdeš v avstrijskem Gradcu, prva je v nakupovalnem centru Murpark na ulici Ostbahnstraße 3, druga pa na naslovu Eisernes Tor 11) in spletnih trgovinah in čeprav gre tudi nam malce na živce, da v nekaterih trgovinah že strašijo božično okrašena drevesa, si ne moremo kaj, da ne bi vsaj na hitro pokukali v H&M-ovo praznično garnituro. Čisto na hitro.

Okrasne blazine se bohotijo v kraljevsko rdeči in že vidimo, kako bodo krasile sedežno garnituro in v kombinaciji s puhastimi ter kosmatimi odejami vabile, da v dnevni sobi preživljamo udoben božični hygge. 

S klikom na fotografijo se bo ta povečala

Še bolj šik je belo zlata kombinacija, ki bo tudi letos navduševala na velikih okraskih za smrečico, elegantnih svečnikih, okrasnih blazinah ter drobnih dodatkih, ki bodo povezali božično celoto in poudarili praznično vzdušje.

Najbolj od vseh pa nas je navdušila zelena, ki diskretno zapolnjuje prostor in naznanja prisotnost narave v našem domu. Zeleni svečniki, blazine in odeje bodo to sezono prevzeli naša stanovanja, v kombinaciji s pravim zelenjem, smrekovimi vejicami v vazah, božično jelko in belim omelom, pa bodo v naših domovih pričarali pravi pravljični božični gozd.

Skratka, spet nas je zaneslo, a dokler nismo videli kolekcije, sploh nismo vedeli, da tako težko pričakujemo božič. Čakanje bo težko.

Avtorica: Ev. N. 
Foto: H&M Home


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)