Opozorilo za vse astrološke znake: decembra se pazite teh datumov (en bo še posebej problematičen)

V zadnjem mesecu leta bodite pozorni zlasti na štiri datume.

2.12.2022 ob 6:35 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Opozorilo za vse astrološke znake: decembra se pazite teh datumov (en bo še posebej problematičen)

En od štirih datumov bo v zadnjem mesecu leta posebej problematičen, zato tedaj pazite, komu zaupate in nikomur ne omenjajte, kakšne načrte imate za leto ki prihaja, astrologi opozarjajo vse astrološke znake.

Kateri pa so ti datumi, kateri med njimi bo posebej kritičen in zakaj morate biti previdni, opozarja portal Atma.

6. december: Merkur prehaja v znamenje kozoroga

Merkur v kozorogu motivira ljudi, da ti postanejo bolj skrivnostni. Zato lahko od tega datuma pa vse do konca leta pričakujete več zahrbtnih pogledov, nožev v hrbet, manj pripravljenosti za sodelovanje in posledično manj uspeha na delu.

Poleg tega bo element Zemlje tedaj slabo vplival na tok informaciji, zato se bodo pogosto širile neresnične govorice, trači in ogovarjanja.

Ne verjemite vsemu, kar slišite in ne pustite se ujeti v mrežo opravljivosti. To velja za obdobje od šestega decembra do konca meseca, zlasti pa za dan, ko bo na nebu prišlo do teh spremeb.

10. december: Venera vstopa v kozoroga

Za Merkurjem bo v znamenje kozoroga vstopila Venera. Mnogi se bodo zato počutili slabše, dnevi do konca leta bodo neredko težki in naporni.

Najbolj kritičen bo 10. december, saj bo tedaj izrazita pohlepnost ljudi, na plano bodo prišle sebičnost in druge lastnosti, ki škodujejo skladnim odnosom med prijatelji, v družini in na delu.

21. december: zimski sončev obrat

Prvi dan zime bo s seboj prinesel nemalo nervoze. Sonce bo prepustilo dominacijo Mesecu, ta bo v približevanju mlaja tedaj v znamenju strelca.

Ta pozicija bo imela negativen učinek na energijo Meseca, zato bo ta dan zelo naporen. Pri veliko ljudeh bosta na plano privreli agresija in nezaupanje.

29.december: najnevarnejši dan

Zgodila se bosta dva pomembna dogodka: prvi je začetek retrogradnosti Merkurja, kar že samo po sebi ne prinaša nič dobrega, zaradi položaja Merkurja v kozorogu pa bo težav še več, kot običajno.

Pazite, kako se pogovarjate zlasti z neznanci in nikomur ne zaupajte, kaj načrtujete v naslednjem letu.

Drugi pomemben dogodek bo medsebojna konjunkcija Merkurja in Venere. V tem času bi se morali vzdržati vsakršne agresije in tudi neskončnega razmišljanja o preteklosti.

Osebe bodo na ta dan posebej maščevalne, negativne in nepredvidljive. Zato bodite previdni in se skušajte vzdržati resnih tem, zlasti pa sporov.

Preberite še: Horoskop: 3 znaki, ki jih čaka čudovita zima (za enega bo prav magična)

Morda vas zanima tudi: Veliki horoskop za leto 2023: podrobne napovedi za vsako znamenje


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)