Horoskop: V teh znakih rojeni moški se zlepa ne pustijo ujeti

Rojenim v nekaterih astroloških znakih zakonsko življenje ni pisano na kožo.

4.10.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: V teh znakih rojeni moški se zlepa ne pustijo ujeti

Ljudje imajo na zakonsko in družinsko življenje različne poglede. Medtem, ko so nekateri trajnim in stabilnim zvezam naklonjeni, drugim niso najbolj pisane na kožo.

Na to, kakšne prioritete ima nekdo s tega vidika, vpliva tudi njegov astrološki znak. Moški, rojeni v sledečih, se zakonu ali resni zvezi bolj ali manj spretno izogibajo. Katere je zelo težko prepričati, da bi dahnili usodni da, razkriva Miss7.

Dvojček

Dvojčki so po naravi nestanovitni in željni avantur. Oni vedno hrepenijo po novostih ter se v razmerju začno hitro dolgočasiti. Preprosto si ne morejo zamisliti, da bi celo življenje preživeli ob eni ženski.

Le, če je ta domiselna, polna energije, izzivov ter norih idej lahko prepriča dvojčka, da se ji povsem zaveže.

Strelec

V znamenju strelca rojeni moški cenijo prijateljstvo ter tudi ljubezen, a ideja o zakonskem in družinskem življenju jim preprosto ne diši.

Oni obožujejo svobodo in možnost početi vse, kar se jim zljubi. Kompromisi so jim tuji in čeprav so simpatični, ljubeznivi ter pozorni partnerji, dolga zveza ni v njihovi naravi.

Vodnar

Junaki, rojeni v ozvezdju vodnarja, so neodvisni in visoko cenijo svojo svobodo. Ljubezen in fizični stik s sočlovekom sta zanje pomembna, vendar jih želja po neomejenem življenju odvrača od misli na zakon ali resno zvezo.

Premorejo veliko šarma, ki se jim ženske le težko upirajo, zato v življenju osnujejo veliko razmerji, a le redko so ta dolga in pripeljejo do poroke.

Preberite še: Horoskop: Pet najbolj čustvenih astroloških znakov

Morda vas zanima tudi: Kdaj se boste poročili (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)