Horoskop: trije največji ljubitelji psov med astrološkimi znaki

Poglejte, v katerih znakih zodiaka so praviloma rojeni največji ljubitelji psov.

3.4.2022 ob 5:57 | Foto: Sergei Gnatiuk/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: trije največji ljubitelji psov med astrološkimi znaki

Če obožujete pse, potem dobro veste, da so ti veliko več kot hišni ljubljenčki. So namreč tudi človekovi najboljši prijatelji in člani družine.

Ne veste pa morda tega, da pasjim prijateljem vlada planet Mars. To je planet akcije, tudi agresije in bitja pod njegovim vplivom se ne bojijo reči ne.

Mars premore še en učinek: z njegovo pomočjo lahko veliko spoznamo o sebi, saj je treba bitjem, na katere ima velik vpliv, stalno postavljati meje. Tudi psi pri tem niso izjema. Ti zahtevajo veliko doslednosti, konstantno skrbnost, veliko sprehodov, hranjenje in vse, kar je povezanega s skrbjo za žival.

Ne glede na to, koliko zahtevajo, naklonjenosti skrbnikov do psov nikoli ne zmanjka. Zlasti ne, če so rojeni v nekaterih astroloških znakih, ki slovijo po svoji ljubezni do štirinožnih prijateljev.

Oven

Kot že omenjeno, psom vlada planet Mars, ognjeni planet akcije, ki v življenje lahko prinese tudi kaos, vsekakor pa veliko dinamike. To med drugim pomeni, da je življenje s tem štirinožnim prijateljem videti kot konstantni trening.

Torej, idealno za ovne, ki jim prav tako vlada Mars in so bolj, kot katerokoli drugo znamenje, sposobni slediti ritmu razigranega in energičnega bitja.

Ovni so prijatelji psov, ki svoje kosmatince vedno vzamejo s seboj: v gore, na morje in na druge destinacije. Kajti tako kot dinamično življenje na sploh, ovni obožujejo dinamični dopust, zvest prijatelj jih torej na njem prav nič ne moti. Ravno nasprotno.

Škorpijon

Rojeni v tem znaku slovijo po svoji skrivnostni naravi. V resnici niso tihi in zadržani, res pa je, da se ne odprejo vsakomur, prav tako vsakomur ne zaupajo.

A le kdo ne bi mogel zaupati psu? V družbi štirinožnega prijatelja škorpijoni najdejo varno zavetje, zato ga zasipajo z neomejeno ljubeznijo, prav tako cenijo ljubezen, ki jim jo kuža vrača.

Škorpijonu pes v vsakem primeru pomaga pregnati temne oblake, v njegovi družbi se mu v hipu izboljšata razpoloženje in počutje, škorpijon se vselej sprosti in pokaže svojo mehkejšo plat.

Dvojček

Dinamičen znak, ki ga prežema višek energije, katero mora nekako porabiti. En od načinov za sproščanje te je pohajkovanja s psom.

Tako ne samo, da premaguje dolge razdalje in se predaja različnim zabavnim aktivnostim, s pomočjo psa dvojček navezuje družabne stike, ki v življenju rojenih v tem znaku igrajo pomembno vlogo.

Družabni dvojček ima pse rad, za svojega lepo skrbi, hkrati izkorišča vse pozitivne plati dejstva, da je ponosni skrbnik štirinožnega prijatelja.

Povzeto po portalu Dnevnik.hr

Preberite še: Psihoanaliza v desetih korakih: Rešite test in odkrijte skrivnosti vaše podzavesti

Morda vas zanima tudi: Pse na povodce, prosim (Piše: Mateja Florjančič)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)