Horoskop: To tedaj, ko ste zaljubljeni, počnete narobe (glede na vaš znak)

Morda prav zaradi ozvezdja, v katerem ste rojeni, pogosto iz rok izpustite ljubezen.

12.1.2021 ob 5:30 | Foto: Nicoleta Ionescu/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: To tedaj, ko ste zaljubljeni, počnete narobe (glede na vaš znak)

Nihče ni popoln in vsak kdaj stori napako. Ker pa stari rek, da se na napakah učimo, vendar jih ne smemo ponavljati, nedvomno drži poglejte, kaj narobe počnete tedaj, ko se zaljubite.

Kajti prav zaradi tega morda nikakor ne morete ujeti, kaj šele ohraniti ljubezni. Ogledalo vam nastavlja Thouhtcatalog.

Oven

Nočete pokazati pravih čustev. Za vas je vse skupaj igra in tisti, s katerim se sestajate velikokrat dobi občutek, da vam v resnici zanj sploh ni mar.

Bik

Pretrmasti in preponosni ste, da bi naredili prvi korak ter pokazali, kaj čutite. Raje, kot bi navezali stik in začeli pogovor, ki bi pripeljal do zmenka, se od človeka, ki je ujel vašo pozornost, povsem umaknete in na skrivaj upate, da bo on storil prvi korak.

Dvojček

Pošiljate mešane signale. Enkrat se vroče spogledujete, drugič osebo, ki vam je všeč, povsem ignorirate tako da nikakor ne more vedeti, pri čem sploh je.

Rak

Romantične občutke skrivate za masko prijaznosti. Zato nekdo, ki je ukradel vaše srce velikokrat misli, da do njega gojite le prijateljstvo, ne pa tudi česa več.

Lev

Preveč nestrpni ste. Če vas nekdo ne povabi hitro na zmenek, takoj obupate in preprosto odkorakate stran.

Devica

Vedno in povsod poudarjate svojo neodvisnost. S tem, ko zatrjujete, da ne potrebujete nikogar, od sebe potiskate ljudi, ki bi vas lahko imeli radi.

 

Tehtnica

Malce ste odmaknjeni od resničnega sveta. Tudi v družbi nekoga, ki vam je všeč, niste vselej povsem prisotni, ampak velikokrat zamišljeno sanjarite.

Škorpijon

Manipulativni ste. Vedno hočete, da bi se zadeve odvijale tako, kot ste si jih zamislili, čeprav to pomeni, da manipulirate z ljudmi, ki naj bi jih ljubili.

Strelec

Delujete hladno in odmaknjeno. Nihče nima priložnosti dojeti, kako čudovit partner bi lahko bili, saj nikomur ne dovolite, da bi vas resnično spoznal.

Kozorog

Odlašate in odlašate. Vedno najdete izgovor, da ne pristopite k osebi, ki vam je všeč in ta oseba na koncu pristane v naročju drugega. Kajti naveliča se vas čakati.

Vodnar

Ste res hitre jeze. V jezi z ljudmi pretrgate stike, ne da bi jim pojasnili ozadje zgodbe. Preprosto jim ne date možnosti.

Riba

Živite v svojem svetu. Radi se zatekate v domišljijo, zato so vaša pričakovanja nerealna in na žalost velikokrat neuresničena, vi pa zaradi njih razočarani.

Preberite še: Horoskop: Spoznajte dva najbolj konfliktna in dva najbolj miroljubna znaka

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Kaj bi v preteklosti spremenili, če bi lahko (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)