Horoskop: Šest zgodnjih ptic med astrološkimi znaki

Rojeni v nekaterih astroloških znakih vstajajo zgodaj in upravičujejo svoj sloves zgodnjih ptic.

24.2.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

 Horoskop: Šest zgodnjih ptic med astrološkimi znaki

Nekaterih ni mogoče zmotiti med poležavanjem, kajti vsako jutro vstajajo zgodaj, se zbudijo še pred budilko in polni energije zakorakajo v nov dan. Tisti, ki so po naravi večji zaspanci, le težko razumejo, od kje njihova ljubezen do zgodnjega vstajanja. In kot piše Your Tango, je to neredko povezano z datumom rojstva oziroma z astrološkim znakom.

Ti upravičeno sodijo med zgodnje ptice.

Rak

Rak vsak dan začne zgodaj in z veliko jutranjega elana. On obožuje sončni vzhod in jutranje rituale, za katere si vedno vzame čas.

Njegov dan se začne, ko večina še spi, tedaj se lahko v miru ter tišini pripravi na vse, kar se mu obeta. Jutranja samota je zanj neprecenljiva in pod nobenim pogojem ni pripravljen izpustiti priložnosti, da bi užival v njej. Vsak dan znova.

Kozorog

Delu predani kozorog noče zamujati priložnosti. Zato dneve začenja zgodaj in se hitro vrže v opravila, ki ga čakajo.

Njegov urnik je zapolnjen od zgodnjega jutra do poznega večera in ker ve, da bodo trud, pridnost, delovna etika ter doslednost vedno poplačani, brez težav iz postelje skoči še preden se oglasi budilka.

Devica

Še eno znamenje, ki prisega na zgodnja jutra. Devica tudi tedaj, ko ima priložnost in možnost, ne bo poležavala do poznih ur. To preprosto ni v njeni naravi. Ona ne glede na dan v tednu vstaja pred soncem.

To ji zapoveduje njena rutina, od katere za nobeno ceno ni pripravljena odstopati.

 

Strelec

Zakaj strelec vstaja zgodaj? Ker rad preživlja čas v družbi njemu najljubše osebe: sebe. In prav jutra, ko vsi ostali še spijo, mu omogočajo kvalitetna druženja s samim seboj.

A ne zgolj zato, ker si lahko vzame čas zase, jutra strelec namenja tudi načrtovanju, globokemu razmišljanju in vadbi. Skratka, obožuje jih.

Lev

Lenobni levi so s tega vidika presenečenje. Večina bi pričakovala, da bo kralj živali spal vse do kosila, vendar ne. Lev ima rad jutranjo svežino in zgodnje začetke dneva. Kajti vedno znova se veseli vsega, kar mu ta prinaša.

Zaradi neizmernega optimizma komaj čaka, da vidi, kaj mi namenja novo jutro ter dan, v katerega ga bo popeljalo.

Tehtnica

Še eno bitje navad: tehtnica. Ta sovraži poležavanje, saj bi zaradi mižanja pod odejo lahko zamudila kaj pomembnega. Tega pa za nobeno ceno ne bi dopustila.

Vznemirjenje in pričakovanje ji ne data dolgo spati ter nikoli ne naravna budilke. Zgodaj, veliko pred ostalimi, se zbudi brez nje in vesela ter polna pričakovanja zakoraka v nov dan.

Priporočamo tudi: Zala Djuric: Pust velikih umetnih ust

Preberite še: Horoskop: Pet materialističnih znakov, ki ljubezen enačijo z darili

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Šest briljantnih astroloških znakov, ki po umskih sposobnostih prekašajo vse ostale


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)