Horoskop: Rojeni v teh treh astroloških znakih so najboljši očetje

Preverite, če je vaš srčni izbranec rojen v znamenju, ki obvlada vlogo očeta.

25.12.2020 ob 5:30 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Rojeni v teh treh astroloških znakih so najboljši očetje

Ste v stabilni in srečni zvezi ter razmišljate o tem, da bi bilo čudovito nekoč imeti otroka. Seveda dobro veste, da se bo potem, ko bosta z dragim postala starša, življenje drastično spremenilo ter da z rojstvom malčka pride veliko odgovornosti, ki mnogim nažene strah v kosti.

A ne moškim, rojenim v treh astroloških znakih, ki slovijo kot odlični očetje. Kateri v tej vlogi prekašajo druge, niza Miss7.

Rak

Ta na seznamu res ni presenečenje. Rojeni v znamenju raka so pregovorno čutni in skrbni, zanje je družina vedno na prvem mestu. Že med nosečnostjo bo rak vedno ob vas, vam pomagal, vas poslušal in tolažil ter razvajal.

Po rojstvu otroka se bo začelo zanj najlepše obdobje življenja. Vedno bo vam in vajinemu otroku na voljo, oba se bosta lahko nanj zanašala v vseh pogledih in zagotovo se bo potrudil, da bo vzgoja potekala kar najbolj gladko ter v čim bolj prijetnem vzdušju.

 

Tehtnica

V tem znamenju rojeni očetje so cool v vseh pogledih. Z njimi ni nikoli dolgočasno, s svojim znanjem ter sposobnostmi potomcem svet razkrivajo na najbolj zabaven način.

Kljub temu, da so po naravi zabavni in sproščeni znajo, kadar je treba, nastopiti resno. Saj je zanje najpomembnejši cilj otroka vzgojiti v čustveno inteligentno, odgovorno in obzirno osebo.

Lev

Otroci leva so njegov ponos. On bi storil vse, da bi jih zaščitil, jim omogočil lepo življenje in jim vsak dan pokazal, kako rad jih ima.

Res je, da je lev včasih premalo kritičen ter svoje otroke velikokrat razvadi, saj mu ne zna reči ne, a je hkrati zelo zahteven do sebe in hoče preprosto biti popoln oče. Kar pomeni, da neredko zna literaturo o vzgoji dobesedno na pamet ter svoje znanje s pridom uporablja tudi v praksi.

Preberite še: Horoskop: To so najbolj ljubeznivi astrološki znaki

Morda vas zanima tudi: Horoskop: Zakaj vas imajo drugi tako zelo radi (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)