Horoskop: Pet nadležnih znamenj, ki se požvižgajo na zasebnost

Med astrološkimi znaki so tudi takšni, ki hočejo biti seznanjeni z vsemi vašimi osebnimi zadevami.

18.9.2019 ob 6:10 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet nadležnih znamenj, ki se požvižgajo na zasebnost

So stvari, ki jih brez zadržkov delite z drugimi. In so takšne, ki bi jih najraje ohranili samo zase. A v družbi ljudi, ki so radovedni, zvedavi in že kar malo vtikljivi ter zato nadležni, je to dokaj težko. V katerih astroloških znakih so rojeni tisti, ki vrtajo tako dolgo, dokler ne izvrtajo, opozarja Your Tango.

Strelec

Strelec rad zastavlja vprašanja. To počne tako dolgo in vztrajno, da dobi zadovoljujoč odgovor ter se pri tem prav nič ne ozira na to, s kom se pogovarja: s popolnim tujcem ali starim znancem.

Običajno ni nič narobe z zastavljanjem osebnih vprašanj prijatelju, včasih pa prav zvedavo poizvedovanje pri drugi strani zbudi nemalo zadrege. A strelec se tega ne zaveda, saj je sam odprta knjiga in živi v prepričanju, da so takšni tudi vsi ostali, s katerimi prihaja v stik.

 

Škorpijon

Škorpijon se vtika v zasebnost, z zvitimi vprašanji sogovornika pripravi do tega, da mu zaupa skrivnosti, on pa svojih za nobeno ceno ne izda. Nekdo, ki je rojen v tem znamenju, bi rad vedel vse in še več, zlasti o nekdanjih zvezah, sam pa je kot tesno zaklenjena skrinjica, iz katere ne uide prav nič.

Vsaj dokler ni ob nekomu tako sproščen, da je povsem prepričan, da se mu lahko odpre, kar pa ni nujno, da se bo kdaj sploh zgodilo. Če pa škorpijonu nekdo očita, da je preveč radoveden in da povsod vtika svoj nos, ima izgovor: on pač mora o ljudeh, s katerimi se druži, vedeti vse.

Dvojček

Vsi, ki poznajo nekoga, rojenega v znamenju dvojčka vedo, da pripadniki tega astrološkega znaka radi zastavljajo vprašanja. A tu se njihovo poizvedovanje ne konča. Oni natančno preučujejo družabne medije ljudi, ki so jim blizu ali jih le bežno poznajo, o njih sprašujejo druge in koncepta zasebnosti ne poznajo.

Nikoli ne podcenjujte dvojčkov, kajti oni vedo za načine, s katerimi odkrijejo še tako globoko zakopane skrivnosti in diskretne podatke, katere za nameček še težko zadržijo zase.

 

Rak

Rojeni v znamenju raka včasih ignorirajo meje in brskajo po preteklosti ljudi, s katerimi imajo opravka. Najhuje pri njih je, da se do osebe obnašajo na podlagi pridobljenih informaciji in ne glede na lastne izkušnje z njimi.

Zato so do nekoga brez pravega razloga nesramni, hkrati pa prepričani, da je njihovo obnašanje povsem dopustno. Kajti oni verjamejo, da vse najbolje poznajo in so prepričani v svojo nezmotljivost.

Tehtnica

Tehtnice so prav nervozne če ne vedo, kaj se dogaja z nekom, ki jim je blizu. Neprestano mu pošiljajo sporočila, ga kličejo in seveda, če njihove namere po pridobivanju informaciji ostanejo neizpolnjene, to zamerijo.

Rade imajo sočne podrobnosti, obožujejo trače in vedno najdejo način, da so z njimi na tekočem. Vse kar slišijo in prebero pa širijo naprej ter se pri tem ne zavedajo, da lahko koga prizadenejo ali užalijo. Kajti zvedave ali bolje rečeno, pretirano radovedne tehtnice so prepričane, da ne počnejo prav nič narobe.

Preberite še: Horoskop: Pet znamenj, ki se nikoli ne prepirajo (in vedno najdejo rešitev za spore)

Priporočamo tudi: Horoskop: To vam sostanovalci najbolj zamerijo (glede na vaš znak)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)