Horoskop: Pet astroloških znakov, ki verjamejo v ljubezen na prvi pogled

Medtem, ko pri nekaterih preteče veliko vode preden podarijo srce, rojeni v določenih astroloških znakih verjamejo v ljubezen na prvi pogled.

8.8.2019 ob 6:12 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

Horoskop: Pet astroloških znakov, ki verjamejo v ljubezen na prvi pogled

Ljubezen na prvi pogled ni mit. So osebe, ki jih nekdo v trenutku povsem očara, jim ukrade srce, se hitro zaljubijo in verjamejo, da bodo močna čustva trajala večno. Kako se vse skupaj na koncu razplete, je druga zgodba, najpogosteje pa se, kot navaja Your Tango, na prvi pogled zaljubijo rojeni v teh petih astroloških znakih.

Oven

Impulzivni ovni so znani po tem, da naglo sprejemajo odločitve ter prav tako naglo v skladu z njimi ukrepajo. Zato je ljubezen na prvi pogled pri njih nekaj povsem običajnega. Rojeni v tem znaku hočejo ljubiti in hočejo ljubiti takoj.

Drži, da jih močna čustva tako hitro, kot se pojavijo, tudi minejo, a nobenega dvoma ni, da so, dokler trajajo, pristna in iskrena.

Rak

Rojeni v znamenja raka prav tako hitro podarijo srce. Pritegnejo jih ljudje, za katere lahko skrbijo, jih razvajajo ter jim nudijo nesebično ljubezen in podporo. A čeprav jim nekdo v trenutku zamaja tla pod nogami, so z izražanjem občutkov previdni in po poti ljubezni stopajo počasi, saj nočejo tvegati.

Topla čustva so pripravljeni izpovedati ali pokazati šele tedaj, ko so prepričani, da druga stran čuti enako. Če se to ne zgodi, ljubijo skrivaj. Dokler ne srečajo nekoga drugega, ki jim v hipu ukrade srce. 

Lev

Levi se dobro zavedajo svoje vrednosti in se v zveze ne spuščajo brezglavo, a to ne pomeni, da se ne zaljubijo hitro. Srce pa podarijo le nekomu, ki se do njih obnaša tako kot menijo, da si zaslužijo.

Seveda znajo pritegniti pozornost in opozoriti nase ter hitro prepoznajo znake, ki jih prepričajo, da lahko razkrijejo svoja čustva. Najpogosteje jih očarajo energični posamezniki, ki levom znajo pokazati, kako močno in neizmerno jih cenijo.

Tehtnica

Tehtnica se zaljubi … se odljubi … in se znova zaljubi. V resnici še sama velikokrat ne ve, kaj se z njo dogaja, rada je v središču pozornosti, rada se spogleduje in preden se dodobra zave, že je v razmerju z nekom, ki je ukradel njeno srce. Zato, ker je do nje prijazen, ker ji zna pihati na dušo, ker se ji lepo nasmiha ali ji izkazuje veliko pozornosti.

Skratka: rojeni v znamenju tehtnice se naglo zaljubijo, a če v končni fazi spoznajo, da ni prave povezave, prav tako brez oklevanja vse skupaj pozabijo in počakajo na naslednji prijazen nasmeh.

Riba

Ribe so nepopravljivi romantiki. Zaljubijo se že po nekaj trenutkih poznanstva, če le začutijo pristno kemijo in povezavo. V kolikor se jim zdi, da jih druga stran razume, ljubi in ceni, kaj hitro začutijo metuljčke v trebuhu.

In tega ne skrivajo, temveč pristna čustva brez zadržkov pokažejo. Njihov nežen značaj zlahka prepriča tudi drugo stran in drži, da se ribe hitro zaljubijo, prav tako hitro pa postanejo tudi ljubljene.

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)