Žirantka Zvezde plešejo: Ne moreš ziniti vsega, kar ti pade na pamet

V nedeljo se je na male zaslone vrnil šov Zvezde plešejo. Vas zanima, kaj je po prvi oddaji povedala Nika Urbas?

12.3.2018 ob 11:50

18797X0120.jpg

Žirantka v plesnem šovu Zvezde plešejo Nika Urbas, je že v prvi oddaji pokazala, da ji bo tudi to sezono jezik tekel kot namazan. S svojimi prispodobami in primerjavami je navduševala tudi tokrat, na družabnih omrežjih pa je dobila kar svoj heshtag #nikizmi.

Žiranti so se po videnem v prvi oddaji strinjali, da so zvezdniki letos letvico postavili visoko. »Vsi so me na nek način presenetili. Takšne točke kot smo jih danes videli, to ni lahko. Vsi štirje smo presenečeni nad kakovostjo plesa in komaj čakamo naslednje oddaje.« 

Med vsemi pa je Urbasovo najbolj presenetila Ivica: »Vsi vemo, da človek z leti izgubi na kondiciji, a za Ivico, ker jo spremljam že kar nekaj časa, sem v sebi kar vedela, da bo postregla s super energično točko in pozitivno energijo«.

Nika je dodala, da favorita nima, saj to ne bi bilo pošteno. »Navijam za tistega, ki bo najboljši. Tisti, ki bo dal vse od sebe in bo ples res začutil bo morda v posamezni oddaji moj favorit,« je dodala.

Na vprašanje, ali se pripravlja na komentiranje in koliko časa nameni izbiri in iskanju prispodob, je odvrnila: »Za vsakega posebej, minuto in pol, kolikor traja posamezna točka. Vse si izmišljujem sproti. Doma že razmišljam o tem, saj ne moraš kar ziniti vse, kar ti pade na pamet. A najprej je potrebno nastop videti,« doda Nika.

18797X0219.jpg

Sicer pa bo tudi druga sezona za žirantko tako naporna kot prva. Tudi letos bo namreč razpeta med Londonom in Ljubljano. »Zjutraj letim v London, v petek pa nazaj v Ljubljano. Imam jutranje lete in spim le kakšno uro ali dve. Oddaja v živo zahteva svoje. Še po polnoči sem polna adrenalina in se mi sploh ne spi. Potem pride na vrsto London, ki mi daje morda polovico dneva za počitek, potem pa se predajam poslom, v petek nato spet hitim, pakiram in letim v Ljubljano.«

BOR_2080.JPG

Avtorica: P. Pa. 
Foto: Mediaspeed, Pop TV


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)