VIDEO: Incident na koncertu Beyoncé, pred norim oboževalcem so jo rešili plesalci

Zgodilo se je na koncertu, na katerem je oboževalec skoraj poškodoval Beyoncé. Posredovali so varnostniki, pri posredovanju pa niso oklevali niti njeni plesalci.

4.9.2018 ob 3:52

beyonce_portret_micna.jpg

Od samega začetka turneje On the Run II, je Beyoncé doživela že marsikaj. Med nastopom v Nashvillu je skoraj padla, a je bila nezgoda tako spretno prikrita, da je bil skorajšnji padec po stopnicah videti kot nov plesni korak. 

Vendar to ni bila edina neprijetnost, ki jo je doletela. Še eni so bili oboževalci priča le nekaj dni za tem na koncertu v Atlanti. Kot je videti z amaterskih posnetkov nastopa je tedaj, ko sta se Beyoncé and Jay-Z odpravljala v zaodrje, na oder skočil neuravnovešen oboževalec in stekel za njima.

En od pevkinih plesalcev je v trenutku ukrepal in moškega pregnal z odra, temu so sledili ostali plesalci, ki so po poročanju Complexa pevko dobesedno rešili.

Nobenega dvoma ni, da so bili njeni oboževalci šokirani in zgroženi nad dejanjem moškega ter tudi nad varnostno službo, kako je bilo vse skupaj videti v živo, priča sledeči posnetek:

Avtorica: M. FL., povzeto po portalu Marie Claire
Foto: Reurters, Instagram

Oglejte si še VIDEO: Lady Gaga in Bradley Cooper skupaj v novem filmu Zvezda je rojena


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)