Uspehi Slovencev: Anže Škrube spet ob boku Chrisa Browna (video)

Anže Škrube je eden tistih slovenskih zvezdnikov, ki so v tujini dosegli tisto, o čemer doma sanjajo številni plesalci. Tokrat ga lahko vidite v čisto svežem videospotu Chrisa Browna za pesem Undecided.

10.1.2019 ob 3:56

anze_skrube_plesalec_chris_brown_videospot_zvezdnik_slava2.jpg

Eden največjih izvoženih slovenskih talentov Anže Škrube je že pet let del ekipe Chrisa Browna, ki narekuje plesne trende hip-hopa. To pomeni, da njegov obraz vidite na velikih odrih, pa tudi v videospotih. Eden čisto svežih spotov, kjer Anže pleše ob Chrisu, je za pesem Undecided.

Anže čez lužo živi svoje sanje, saj na plesno-koreografskem področju niza uspeh za uspehom. Vrhunski slovenski plesni umetnik v Los Angelesu živi že okoli 10 let, da je v svojem poslu resnično dober, pa kažejo projekti, na katerih je že delal.

anze_skrube_plesalec_chris_brown_videospot_zvezdnik_slava7.jpg

Trenutno kot koreograf dela tudi na ameriški različici šova talentov America's Got Talent, še prej pa je poleg s Chrisom Brownom delal še z velikimi imeni kot so Prince, Usher, Justin Timberlake, Britney Spears, Meghan Trainor in Robin Thicke. Z Usherjem je sodeloval že leta 2011 in to je bil njegov prvi zvezdniški podvig, opazila ga je celo Britney Spears, s katero sta imela nato zasebno uro plesa. Ne smemo pa pozabiti niti na njegove turneje s Severino, ki prav tako spada med velike zvezde na našem prostoru.

anze_skrube_plesalec_chris_brown_videospot_zvezdnik_slava1.jpg

Kadar ni na glasbeni turneji, kjer pleše ob boku velikih zvezdnikov, veliko dela na glasbenih spotih, kjer sestavlja koreografije in v njih tudi pleše, nato uči ure plesa, pogosto pa je tudi v vlogi kreativnega režiserja. Časa za počitek praktično nima, tudi čez lužo pa se ga drži sloves, da je profesionalec in deloholik. A drugače ne gre.

V Hollywoodu je plesalcev s sanjami namreč skoraj toliko kot igralcev in le peščici v tem svetu sploh uspe. Konkurenca je huda, a Anže je dokazal, da je v svetu šovbiznisa prostor tudi za Slovence. Vsaj dokler se dokažejo in blestijo na avdicijah, ki so glavna vstopnica za velike projekte. 

Avtor: F. M.
Foto in video: YouTube 

Preberite še: EZtwins: Enej in Žiga Jurečič, dvojčka, ki sta iz plesa naredila kariero ALI Tina Perko: "Moje poslanstvo je, da ples ob drogu predstavim kot šport in umetnost"

Morda vas zanima tudi: Filip in Blaž: kaskaderja, ki visita z ljubljanskih stolpnic, bruhata ogenj in skačeta iz avtomobilov #intervju

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)