Trik, s katerim boš v letu 2017 privarčevala 1378 evrov

Leto ima 52 tednov, tako dolgo tudi traja varčevalni načrt.

29.12.2016 ob 11:10

shutterstock_49602667.jpg

Novo leto je odlična priložnost za nove načrte, cilje in izzive. Zdaj, ko je praznični december skoraj za nami in smo z nakupovanjem daril za nekaj časa zaključili, se lahko spet posvetimo svojim financam in poskrbimo, da si naš finančni račun nekoliko opomore.

Mična vam predstavlja preprost način, s katerim boste brez hudega odrekanja v enem letu privarčevali natanko 1378 evrov.

--> PREBERITE ŠE: Trik za leto 2017: kako iz devetih do 18 prostih dni

Vsak teden evro več ali manj

Načrt  varčevanja traja 52 tednov in gre nekako tako. Prvi teden v letu v kozarec, nogavico ali na bančni račun, kar vam je pač ljubše, položite en evro. Drug teden zraven položite dva evra, tretji tri evre in tako naprej, vse do 52. tedna, ko položite »na stran« 52 evrov. Ko boste zadnji teden znesku dodali 52 evrov, bo na računu, v kozarcu ali nogavici že neverjetnih 1378 evrov!

Če želite, se lahko varčevanja lotite tudi v obratni smeri – da prvi teden na račun položite 52 evrov, drug teden 51 evrov, tretji teden 50 evrov, zadnji, 52. teden, pa na račun položite en evro.

Za redno beleženje najdete na pinterestu kar nekaj načrtov, s katerimi si lahko pomagate do uspeha in rednega beleženja varčevanja.

Avtorica: P. Pa.
Foto: Shutterstock


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)