Top 7 daril za ljubitelje mačk

Mačke so se z domačih naslanjačev preselile tudi v svet mode in tehnologije, tisti, ki si življenja brez teh puhastih ljubljenčkov ne predstavljajo, pa bodo zagotovo veseli sedmih daril, ki jih je Mična zbrala prav zanje.

2.5.2017 ob 5:10

1.jpg

Mačja torbica

Črna torbica je eden tistih kosov, ki jih mora meti v omari vsaka modna navdušenka, a težko je najti takšno, ki bo vsaj malo izstopala iz množice. Ljubiteljice mačk se bodo strinjale, da ni prav nič nenavadnega, če ima brke tudi njihova torbica.

2.jpg

Mačji dežnik

Muhasto pomladno vreme pravi, da moramo do poletja s seboj vedno nositi tudi dežnik. Namesto oglasnega, se lahko v turobno jutro zavrtite s takšnim, ki vam bo na obraz prinesel nasmeh – ne glede na vremensko napoved.

3.jpg

Pulover z žepkom za mačka

Četudi se mački včasih prav upirajo crkljanju, pa verjetno ne bodo imeli nič proti, če bodo lahko zaspali v žepu toplega puloverja, medtem ko ima tega oblečen tudi njihov lastnik. Na trgu je namreč pulover z ušeski na kapuci in posebnim sprednjim žepom, ki spominja na kengurujevo vrečo, namenjen pa je prav prenašanju mačk! In za koga so cofki? Za vas zagotovo ne.

4.jpg

Mačji uhani

Nakit je vedno dobra ideja za darilo – tudi, če ga kupite sami sebi. Ljubitelji mačk stavijo na biserčke z mačjimi ušesi.

5.jpg

Mačja skodelica

Jutranja kava diši še lepše, če jo spijete iz skodelice s prav posebnim sporočilom.

6.jpg

Mačja lučka

Ljubiteljice notranjega oblikovanja ste zagotovo že naletele na kakšen mačji kos pohištva – kaj pravite na lučko, ki je videti kot mačka?

7.jpg

Mačji varuh pametnega telefona

Da mačk ne bomo obtoževali le tega, da so zaradi njih vsa oblačila prekrita z dlakami – obstajajo namreč vtičniki v obliki muck, ki odprtini za polnjenje in slušalke ščitijo pred smetmi in prahom.Darila, ki jih omenjamo, najdete na spodnjih povezavah:

- Mačja torbica 

- Mačji dežnik

- Pulover z žepkom za mačka

- Mačji uhani

- Mačja skodelica

- Mačja lučka

- Mačji varuh pametnega telefona

 

Avtor: F. M.

Foto: Amazon

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)