Svetovni dan snega

V Planici bomo znova preživeli izjemen dan skupaj z našimi otroki in njihovimi velikimi nasmehi!

6.1.2018 ob 5:55

dan_snega.JPG

Če bo tako veselo, kot je bilo januarja 2017, potem ne smeš manjkati! In vsaj tako veselo zagotovo bo, saj bomo isti vikend v Nordijskem centru v Planici gostili kar štiri dogodke hkrati. Svetovni pokal v teku na smučeh, Celinski pokal v ženskih skokih, FIS pokal v skokih za moške in seveda Svetovni dan snega!

Boš zraven? Navijal(a) za pogumne športnike, športal(a) z nami in našimi zvestimi pomočniki, užival(a) v najlepši dolini pod Poncami?

Dogodek SVETOVNI DAN SNEGA bo oba dneva, 20. in 21. januar,  potekal od 9:00 do 14:00.

Znova bo na voljo veliko število brezplačnih športnih aktivnosti na snegu. Na mini skakalnici Mini Planica bodo imeli otroci priložnost doživeti svoje prve skoke, tekli na smučeh s skupino izkušenih inštruktorjev, se zabavali na snežnem poligonu, iskali izgubljeni zaklad, igrali snežni nogomet ali odbojko na snegu in še marsikaj se bo našlo.

Ponovno bo z nam Žan Košir in deskanje na snegu in odlična animacija s Kompasovim Janezom, Kožom Pazijem in našimi animatorji. Tudi za topel čaj in prigrizke bo dobro poskrbljeno.

Obisk prizorišča Svetovnega dne snega, ki bo postavljeno v izteku malih skakalnic v Planici, bo za vse brezplačen. Brezplačna bo tudi izposoja opreme in strokovno vodstvo.

V Planici bomo znova preživeli izjemen dan skupaj z našimi otroki in njihovimi velikimi nasmehi!

Se vidimo 20. in 21. januarja v Planici!


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)