Šest hudih Photoshop napak leta 2017

Ko obdelava fotografij nima najboljšega učinka.

19.12.2017 ob 5:55

emily.jpg

Čeprav so zvezdniki vse glasnejši, da retuširanje fotografij ni pravi zgled in si tudi sami želijo objavljati čim bolj pristne fotografije, pa je takšnih, ki so šle skozi program za obdelovanje fotografij še vedno veliko. In marsikatere od njih so pristale pod drobnogledom, saj so napake kmalu zaokrožile po spletu.

Preveri nekaj najbolj očitnih napak Photoshopa.

Emily Ratajkowski se je septembra pojavila na naslovnici francoske revije Madame Figaro in že sama opazila, kako so ji popravili prsi in ustnice. »Vsak od nas je lep na svoj način. Vsi smo negotovi v določene stvari, ki pa nas razlikujejo od lepotnih idealov. Sama, kot mnogi drugi, hočem živeti preko teh negotovosti. Zelo sem bila razočarana, ko sem videla popravljene prsi in ustnice,« je zapisala Emily in objavila res nenavadno fotografijo. 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Neraven zid v ozadju je izdal, da si je Kylie Minogue pri oblikovanju zadnjice privoščila malo Photoshopa. 

Kris Jenner je v objavi, kjer reklamira shujševalni čaj največ pozornosti vzbudila zaradi nenavadno obdelane desne roke, ki jo drži v boku.

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Še največji oboževalci pevke Mariah Carey so bili razočarani nad naslovnico revije Paper, saj je postava zvezdnice na njej neprepoznavna. 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Čudovito fotografijo pevke Rihanne pokvari dodaten noht na desni roki. Ups! 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Tudi največjim se zgodijo napake, celo modni bibliji. Roka manekenke Gigi Hadid na naslovnici revije Vogue je neverjetno dolga, kar razkriva, da je vsaj ena od deklet oblikovana v Photoshopu. Komentarji, ki so sledili so se navezovali, da sprememba vpliva na videz plus-size manekenke Ashley Graham, a je sama odgovorila, da to ni res.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Foto: Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)