Roisin Murphy: Pevka sem postala preko igre in eksperimentiranja #video

Konec septembra se v Ljubljani obeta glasbena in vizualna poslastica.

18.8.2019 ob 6:00 | Foto: Žiga Kalan | Avtor: Da. M.

Roisin Murphy: Pevka sem postala preko igre in eksperimentiranja #video

Slovensko občinstvo bo še tretjič lahko poplesavalo na ritme elektro pop dive Roisin Murphy, saj irska pevka v Ljubljano prihaja konec septembra! Roisin bo v Kurzschlussu predstavila material s projekta All My Dreams, ne bodo pa manjkale niti stare uspešnice, ki so jo ponesle med zvezde. Zagotovo se spomnite Overpowered, Let Me Know in Movie Star.
Roisin je zaslovela v glasbenem dvojcu Moloko, kot sama pravi, pa je bil to splet naključij. »Zase menim, da sem dobesedno postala Moloko, ker sem se zaljubila v nekoga. In še isto noč sva ustvarila zvočni posnetek z malo brezvezne glasbe, ne katerem jaz govorim neumnosti. In zdaj sem tukaj, skoraj 25 let kasneje, na kar sem zelo ponosna. Nisem začela kot pevka in tekstopiska, čeprav to pravzaprav počnem. Sem zgolj plod nesreče oziroma več njih,« je iskrena Róisín, ki se vseh življenjskih izzivov loti s polno mero kreativnosti. Umetnost jo spremlja že iz mladosti. Kaj je mislila, da bo postala, si poglejte v intervjuju. 

Torej, vsi ki smo že doživeli pevkin nastop v živo, lahko le toplo priporočamo, da si v svoj koledar zabeležite 26. september in načrtujete večer dobre glasbe. Zagotov pa bo Roisin navdušila tudi s svojim scenskim nastopom in izbrano kostumografijo. 

Roisin Murphy je v začetku avgusta nastopila na Summer Music Festivalu v Rovinju.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)