Prihaja posebna izdaja Astro Suzy

Veliko zanimivega branja vam prinaša posebna izdaja revije Suzy, ki naj bo vaš vodnik v lepše življenje v letu 2018.

27.11.2017 ob 12:45

naslovnica_suzy.jpg

Pa se končuje leto 2017, ki nam je prineslo veliko sprememb in novih priložnosti, ki so mnogim dobesedno pretresle življenje. In zdaj, v času bilanc in želja, se mnogi sprašujete, kaj nas čaka v letu 2018, zato vam revija Suzy tudi letos ponuja veliko zanimivega ezoteričnega branja, polnega odgovorov in navodil, zbranega v posebni astro izdaji revije Suzy, ki bo na prodajnih policah vse do konca februarja.

Dovolite, da vas življenje v letu 2018 zapelje, pravi kolumnistka Shana Flogie, ki je za posebno izdajo opisala, kakšne energije se bodo prepletale v prihajajočem letu in kako jih je najbolje ujeti. Veliki horoskop je sestavila priznana astrologinja Gaia Asta, poigrali smo se z numerologijo, objavljamo pa tudi izredno močne mandale slikarke in arhitektke Sonie Trošt, ki so prava sporočila vesolja in ob katerih si lahko napolnite energijske centre oz. baterije. Življenje prinese, kar potrebuješ, in odnese preživeto, pravi v intervjuju odlična karmična diagnostičarka in bioterapevtka Neli Rep ter nas pouči, kako se osvoboditi ujetosti v kontrolo in nadzor, navezanosti na vse minljivo in vseh odvisnosti. Astro Suzy piše tudi, kako reprogramirati svoje finančne vzorce, da bi dosegli obilje, zapisali smo napovedi za prihodnost človeštva, ki jih sporoča Kassandra, pripadnica bele bratovščine, prek zdravilke in duhovne učiteljice Susan Ashley.

Še posebej zanimiva je resnična zgodba 40-letnice, ki je končno našla pravega partnerja. Ni ji padel z neba, zato je za vse, ki imate težave s partnerstvom, napisala lekcije, ki jih ne moreš preskočiti pri iskanju sorodne duše. Zelo iskreno pa sta se za Astro Suzy odprli Iza Login in Savina Atai. Ženski, ki duhovnost tudi zares živita, sta razkrili, kako manifestirata svoje sanje in zakaj sta si tako različni, a sta vendarle tako zelo povezani.

Veliko zanimivega branja vam prinaša posebna izdaja revije Suzy, ki naj bo vaš vodnik v lepše življenje v letu 2018.

Posebno izdajo Astro Suzy si lahko od torka, 28. novembra 2017, zagotovite za samo 1,80 evra na vseh večjih prodajnih mestih po Sloveniji.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)