Podeljeni Vikendovi gongi

Uredništvo Delove priloge Vikend je sinoči v ljubljanski restavraciji JB že devetnajstič podelilo Vikendove gonge popularnosti.

20.6.2017 ob 8:00

gong_Delo_Foto-20170619223259-92668900.jpg

Slavko Bobovnik, Bernarda Žarn, Denis Avdić, Ajda Smrekar, Tanja Žagar in skupina Modrijani so zmagovalci Vikendovih gongov 2016.

Med televizijskimi informativnimi voditelji je šestič zapored, skupno pa že sedmič, slavil Slavko Bobovnik, svoj prvi gong je v kategoriji razvedrilnih voditeljev dobila Bernarda Žarn, najbolj priljubljen radijec je Denis Avdić, ki je v tej kategoriji bralce Vikenda prepričal četrtič. Prvi gong je dobila Ajda Smrekar, ki je slavila med igralci, že sedmega pevka Tanja Žagar, med skupinami pa so prepričali Modrijani, to je že njihov peti gong.

Tanja Žagar in Slavko Bobovnik sta vsak s svojim sedmim gongom prehitela dosedanja rekorderja Jurija Seška in Jurija Zrneca. Prvič v zgodovini gongov so med zmagovalkami tri dame, dve prvič: Bernarda Žarn in Ajda Smrekar.

Vikendovi gongi so medijska nagrada, ki jo priloga Vikend podeljuje od leta 1997 in so posebnost med medijskimi nagradami, saj jih podeljujejo izključno bralci, ki sami nominirajo finaliste in potem med njimi tudi izberejo zmagovalca.

Letošnja podelitev je minila ob dobri hrani v restavraciji JB, večer je povezoval David Urankar.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)