Predstavitvena informacija

Novi telefon serije Galaxy S23 popolnoma prilagodite svojim osebnim potrebam

Ste se kdaj vprašali, kako boste izbrali svoj naslednji pametni telefon? Kaj vam je najpomembneje? Kamere, trpežna baterija, zunanjost, barva, lep dizajn? Se strinjamo. Vse to je zelo pomembno. In nova Samsung Galaxy S23 serija ima vse to. In še več.

30.3.2023 ob 6:54 | Foto: Samsung | Avtor: P. I.

Novi telefon serije Galaxy S23 popolnoma prilagodite svojim osebnim potrebam

Telefona Galaxy S23+ in Galaxy S23 na novo predstavljata izkušnjo serije Samsung Galaxy S za različne zahteve in življenjske sloge. Pomagata, da lahko svoje strasti in vsakodnevne izkušnje ponesete še korak dlje. Od pretakanja videovsebin in glasbe do igranja iger ter ustvarjanja svojih vsebin. Vse je boljše s pravo kombinacijo funkcij, ki ustrezajo posameznikovim potrebam. To pomeni, da se lahko samozavestno lotite vsake naloge, tudi s pomočjo uporabniškega vmesnika One UI 5.1, ki omogoča izjemno personalizacijo uporabniške izkušnje. Večnamenska kamera lahko zajame vsak popoln trenutek, mogočni zasloni, ki so na voljo v več velikostih, pa poskrbijo za udobno gledanje vaših najljubših vsebin. 

Izjemen dizajn, živahne barve

Pogled se najprej ustavi na čudoviti novi obliki, ki je zdaj poenotena v celotni seriji, saj je odstranjeno izbočeno ohišje okoli kamere. V vseh modelih je zdaj uporabljena čista, linearna, lebdeča zasnova, ki poudarja ikonično kamero Galaxy. Čiste linije zasijejo v štirih čudovitih barvnih različicah, tako lahko izberete takšno, ki najbolj ustreza vašemu osebnemu slogu – od večne fantomsko črne ali kremne pa do sveže barve sivke in elegantne zelene. Z edinstvenimi barvami celotna serija Galaxy S23 izstopa še bolj kot kdaj prej.

Izjemni zasloni za vse vaše najljubše vsebine

Galaxy S23 in Galaxy S23+ ponujata raznolikost za ljudi, ki želijo nekoliko manjše pametne telefone z izjemnim zaslonom. Oba telefona imata namreč odličen zaslon s super HDR zmogljivostjoGalaxy S23 se ponaša s 15,5-centimetrskim (6,1-palčnim) zaslonom, Galaxy S23+ pa s 16,7-centimetrskim (6,6-palčnim) zaslonom. Oba odlično prilagajata vidljivost na prostem, ki zagotavlja optimalno barvo in svetlost pri kateri koli svetlobi. Prilagodljiva hitrost osveževanja 120 Hz omogoča bolj gladko drsenje, medtem ko zaščita za udobje oči preprečuje, da bi vaše oči postale utrujene, tudi ko gledate v temi.

Kamere za popolne pomladne fotografije

Brez odličnih kamer si pametnega telefona danes ne predstavljamo več, saj je snemanje in fotografiranje danes skoraj bolj uporabljena funkcija kot samo komuniciranje. Kamere novih dveh telefonov uporabljajo inovativno tehnologijo, kot so stabilizacija slike in več objektivov, ki omogočajo ustvarjanje epskih slik. Telefona Galaxy S23 in Galaxy S23+ prinašata izboljšane kamere, s katerimi bodo posnetki še lepši. Ujeli boste več podrobnosti s širokokotno kamero s 50 MP zaradi tehnologije Detail Enhancer, ki uporablja umetno inteligenco za izboljšanje globine in ločljivosti za fotografije osupljive visoke kakovosti.

Poleg tega je tu še izboljšana funkcija Nightography, ki s pomočjo umetne inteligence obdeluje podrobnosti in barve za ustvarjanje visokokakovostnih fotografij v temi. Posneli boste lahko osupljive fotografije nočnih podob mesta, ki so bile včasih pravi izziv za ostrenje.

Ena najbolj priljubljenih oblik fotografije so tudi selfiji, zato je tu super HDR selfie kamera, ki s samodejnim ostrenjem ustvari epske portrete ali skupinske selfije.


S posebno ponudbo do YouTube vsebine brez oglasov

Ob nakupu telefona Galaxy S23 serije vam Samsung podarja do 4 mesece brezplačne storitve YouTube Premium na vaši Samsung Galaxy napravi. Tako boste v svojih najljubših vsebinah lahko uživali brez motečih oglasov in brez omrežne povezave Wi-Fi. Več podrobnosti o ponudbi, ki traja od 1. 2. 2023 do 2. 4. 2024, najdete na spletni strani Samsung.


Naročnik oglasne vsebine je Samsung


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)