Nominirancem 125 tisočakov vredne darilne vrečke

Tudi, če bodo letošnji nominiranci na Oskarjih ostali brez kipca, bodo bogato obdarjeni.

20.2.2015 ob 12:00

RTR4Q65Q.jpg

Tistim, ki bodo v nedeljo zvečer ostali brez kipca, ne bo preveč hudo, saj bodo domov kljub temu odšli s pravim bogastvom. Revija Variety namreč poroča, da bo vsak nominiranec prejel 125.000 dolarjev vredno darilno vrečko, v kateri se bo našlo malo morje luksuznih daril.

Na vrhu seznama najdražjih se je znašel kar 20.000 dolarjev vreden certifikat za osebni posvet z ustanoviteljico podjetja Enigma Life, Olessio Kantor, ki bo vsakemu nominirancu na voljo za nasvete o njegovem horoskopu za leto 2015, analizirala bo njegove sanje in vsakega naučila tehnike nadzorovanja misli.

Rosamund Pike je nominirana za najboljšo igralko v filmu Ni je več.

Za 45 tisočakov več daril

V darilni vrečki bodo nominiranci med drugim našli bon za luksuzno tridnevno letovanje v Toskani, vredno 1.500 dolarjev, prestižno potovanje z vlakom skozi kanadske gore za 14.500 dolarjev, enako vreden bon za preobrazbo življenjskega stila, ter 150 dolarjev vredno srebrno ogrlico z vgraviranimi koordinatami dvorane, kjer bo potekala prireditev.

A to še ni vse. Čaka jih še eno podarjeno potovanje; glamurozno taborjenje v vrednosti 12.500 dolarjev, luksuzne soli s francoske obale, vredne kar 1.500 dolarjev, 1.200 dolarjev vreden bon za razvajanje v spaju in vaporizator za kajenje marihuane, vreden 200 dolarjev. Prejeli bodo tudi eno leto trajajoč bon za najem audija A4. Med najbolj bizarna darila pa spadata 250 dolarjev vreden vibrator ter 2.700 dolarjev vreden paker O-Shot za pomlajevanje vagine.

V primerjavi z lanskoletnimi nominiranci bodo letošnji dobili še radodarnejše darilne vrečke. Lanski so se namreč morali sprijazniti z vrečkami, vrednimi "le" 80 tisoč dolarjev.

Avtorica: B. G.

Foto: Reuters


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)