Najlepša darila, ki jih ne boste našli v trgovini

Nekaterih stvari se ne da zares kupiti in prav te v dobi materialne prenasičenosti pogosto štejejo največ. Podarite si čas in objeme!

9.12.2017 ob 6:05

darila_unsplash.jpg

Škatla spominov

Odkar smo analogno fotografijo digatalizirali, smo pozabili na stare albume in kupe razvitih fotografij, ki nosijo toliko spominov. Razvijte nekaj vaših najljubših skupnih fotografij, jih prilepite v albume in ob njih zapišite vaše občutke ob spominih na trenutke, ki so ujeti v fotografiji.

micna_brezplacna_darila2.jpg

Domači piškoti 

Četudi niste najbolj vešči v kuhinji, preprostih receptov za piškote je malo morje in prepričani smo, da zmorete. Ko bodo pečeni, jih ohladite in zavijte v celofanaste vrečke ter podarite vašim najljubšim s pripisanimi razlogi, zakaj vam slajšajo življenje.

micna_brezplacna_darila3.jpg

Večerja za prijatelje

Če ste v kuhinji že bolj spretni, organizirajte kulinarično druženje, da ne bodo vsi stroški na vas, pa prijateljem določite, kaj od sestavin, ki jih potrebujete za večerjo, naj prinesejo in zabava se lahko začne!

micna_brezplacna_darila4.jpg

Izlet v neznano

Prijateljem naznanite, da si soboto rezervirajo za dogodivščine, toplo oblečejo in skuhajo čaj za na pot. Odpeljite jih na izlet v neznano, naj bo to do kakšnega slovenskega jezera, slapu ali gozda, le da uživate v zimskih radostih in se družite v naravi.

micna_brezplacna_darila5.jpg

Volnen šal, ki ste ga seštrikali sami!

Ste vedeli, da štrikanje sploh ni tako komplicirano? TULE lahko preverite, kako se stvari lotiti. Najlažje je seštrikati enobarven šal, saj vozle le nizate enega za drugim, medtem ko so kape in rokavice zaradi zavojev malce bolj komplicirani, a nič takšnega, česar ne bi mogli osvojiti tudi vi.

micna_brezplacna_darila6.jpg

Avtor: F. M.

Foto: Unsplash


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)