Predstavitvena informacija

Naj vaša kreativna žilica zasije z vsestranskimi namazi Rio Mare Paté

Tudi vi radi ustvarjate za svojim kuhinjskim pultom in pripravljate jedi, ki so zanimive in prinesejo zabavo v vašo kuhinjo? Kljub temu pa vam včasih zmanjka idej, kako pripraviti hitre in slastne jedi ali pa iščete navdih pri ustvarjanju jedi za posebne priložnosti, ki bodo razvajale vaše brbončice?

11.10.2021 ob 9:15 | Foto: Bolton Adriatic | Avtor: P.I.

Naj vaša kreativna žilica zasije z vsestranskimi namazi Rio Mare Paté

Jesen prinaša nekoliko hladnejše dni, zato bo toplina iz udobja vašega doma še toliko bolj zaželena. Čas, ki ga boste preživeli doma, lahko namenite ustvarjanju ter odkrivanju novih jedi in receptov. Pustite domišljiji prosto pot in pripravite sijajne jedi, s katerimi boste navdušili svojo družino ali prijatelje. Za dodaten navdih bo poskrbel Rio Mare, ki to jesen vabi k sproščanju umetniške žilice med kuhanjem.

Ustvarjalni trenutki s Korijem in Rio Mare

Rio Mare spodbuja vsakega posameznika, da se pri pripravi jedi prepusti svoji domišljiji, saj takrat nastanejo najbolj zanimive in edinstvene jedi. Ustvarjalnosti je pustil prosto pot tudi priljubljen radijski voditelj Tim Kores - Kori, ki bo v prihodnjih tednih svoj umetniški talent preizkusil med kulinaričnim ustvarjanjem. V sodelovanju z Rio Mare bo predstavljal prave kulinarične umetnine z vsestranskimi namazi Rio Mare Paté in z njimi dokazal, da se lahko pri kuhanju tudi zabavamo in pričaramo prave slastne umetnine.

Jesenske dneve bo kulinarično obarvala tudi odlična nagradna igra, v kateri se bodo sodelujoči potegovali za odlične tedenske nagrade in sodelovali v žrebu za izjemno glavno nagrado. Nagradno igro najdete na spletni strani Ustvarjamo s Korijem in Rio Mare, za sodelovanje pa morate pravilno ugotoviti, kakšno umetnino je Kori ustvaril z namazi Rio Mare Paté.

Okusni namazi Rio Mare Paté za vsako priložnost

Ali ste vedeli, da so ribji namazi Rio Mare Paté pripravljeni iz prvovrstne ribe in skrbno izbranih sestavin ter ne vsebujejo konzervansov? Namazi so nepogrešljiv del vašega nabora sestavin tako za vsakodnevne kot za domiselne jedi za posebne priložnosti. S svojim zapeljivim okusom in kakovostjo bodo prepričali še najbolj zahtevne gurmane in vaše jedi popestrili s pristnim italijanskim okusom.

Namazi Rio Mare Paté bodo navdušili vse družinske člane, saj jih lahko enostavno kombinirate in dodate k vsaki jedi. Odlični so na rezini kruha, kot dodatek, ki obogati sendvič, ali kot pika na i vaših kulinaričnih kreacij. Na voljo so v vsem dobro znani praktični tubi, ki je odlična tudi za najmlajše, izbirate pa lahko med slastnimi okusi, kot so losos, tunina in na soncu sušeni paradižniki ter drugi. Namazi so na voljo tudi v elegantni ovalni pločevinki, ki jo lahko znova zaprete in uporabite pozneje. Paté z limonovim sokom vas bo s prijetno svežino popeljal v poletne dni, ljubitelje sredozemskih okusov pa bo navdušil Paté z olivami. Izjemno okusen je tudi Paté s papriko, na katerega prisegajo ljubitelji zelenjave.

Spremljajte tedenske kulinarične podvige, sodelujte v nagradni igri Ustvarjamo s Korijem in Rio Mare ter se pridružite ustvarjanju z vsestranskimi in okusnimi namazi Rio Mare Paté. Za okusne novosti in pester nabor receptov pokukajte tudi na spletno stran in Facebook Rio Mare Slovenija.

 

Naročnik oglasne vsebine je Bolton Adriatic

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)