Na koga vas spominja Leon iz MasterChefa?

Leon nas je spomnil na izjemnega azijskega kuharja.

13.4.2018 ob 12:00

chefs.jpg

Ljubitelji oddaj o kuhanju in kuharskih izzivih so se prejšnji teden razveselili nove sezone MasterChef Slovenije, v kateri se je med sodniško trojico znašel Bine Volčič. Volčič skupaj s Karimom Merdjadijem in Luko Jezerškom ocenjuje talent in znanje 16 tekmovalcev, med katerimi pa smo opazili tudi amaterskega kuharja, ki nas je s svojim videzom spomnil na svetovno priznanega chefa Gaggan Ananda, ki ima restavracijo Gaggan v tajski prestolnici Bangkok.

Gaggan je svoje delo predstavil v drugi sezoni odličnih Netflixovih oddaj Chef's Table, kjer smo lahko videli tudi čudovit portret Ane Roš. Oba velika kuharja pa sta že sodelovala v kuhinji, saj je Ana Gaggana obiskala v Bangkoku, kjer sta sestavila prav poseben meni.

Restavracija Gaggan je letos že četrtič zapored prejela naziv najboljše restavracije v Aziji, chef pa je svetu predstavil povsem nov nivo indijske kulinarike. Gaggan je namreč rojen v Indiji, njegova hrana pa, ki je na meniju predstavljena brez besed, le z emoji, je zaslužna, da gostje spoznajo povsem nov nivo indijske kulinarike. Gaggan jo je prestavil nekaj stopnic višje in iz okusne spremenil v vrhunsko.

S spoznavanjem kulinarike in odkrivanjem novih okusov bo na Gagganga, če še ni, naletel tudi Leon, katerega najljubša jed je ravno indijski curry.

Pa vam, se vam kuharja zdita podobna?

A post shared by Gaggan (@gaggan_anand) on

A post shared by Leon Oberstar (@leonoberstar) on

A post shared by Gaggan (@gaggan_anand) on

Avtorica: Da. M. 
Foto: Pop TV, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)