Predstavitvena informacija

Sočni in sladki slovenski paradižniki spodbujajo tvojo ustvarjalnost

Tudi to poletje bo prav LUŠTno! Preveri, kakšne so letošnje kulinarične zapovedi in deli svoje izkušnje. Obeta se nekaj kraljevskega!

8.6.2023 ob 10:31 | Foto: Lušt | Avtor: P. I.

Sočni in sladki slovenski paradižniki spodbujajo tvojo ustvarjalnost

Ti je letos že zadišal paradižnik? Že sanjaš o tem, kako si lahko neskončne vroče poletne dneve popestriš s svežimi in sočnimi kulinaričnimi mojstrovinami iz LUŠTnega paradižnika? Potem beri naprej – poleg izjemno LUŠTnih gurmanskih presežkov te z nekaj sreče morda čaka še grajsko presenečenje.

Kaj praviš o LUŠTnem paradižniku?

Sodelovanje v nagradni igri je nadvse preprosto: uživaj v svežih, sočnih in rdečih plodovih LUŠTnega paradižnika in deli svoje vtise.

Svoje mnenje o paradižniku LUŠT lahko kar posnameš in video naložiš v obrazec, ki je TUKAJ. Če ti snemanje ni preveč blizu, pa lahko svoje vtise preprosto samo opišeš z nekaj LUŠTnimi stavki.

Časa ni veliko, nagradna igra poteka samo še do ponedeljka, 19. junija 2023.

Kolebaš, ali bi se podal/-a v to nagradno avanturo? Morda te prepriča izjemen nagradni sklad:

1. nagrada: Dve prenočitvi za tri osebe na največjem gradu Grad v Sloveniji in bon v vrednosti 100 EUR za obisk LUŠTne domačije.

2. nagrada: Dve prenočitvi za dve osebi na največjem gradu Grad v Sloveniji in bon v vrednosti 50 EUR za obisk LUŠTne domačije. 

3. nagrada: 10 x knjiga Paradajz in LUŠTna majica po izbiri.

VEČ O NAGRADNI IGRI

Kateri paradižnik LUŠT bo nate napravil največji vtis?

Te še vedno obdaja kanček negotovosti? Pripravili smo nekaj slastnih in LUŠTnih tizerjev, ki bodo zbudili tvoje brbončice in ti dali zagon, da se podaš v novo LUŠTno avanturo in da seveda razkriješ, kako ti LUŠT popestri tvoje kulinarično poletje. Čas je, da spoznaš sočno in razgibano poletno družino LUŠT:

GROZDASTI PARADIŽNIK LUŠT: pod soncem dozorel grozdasti paradižnik LUŠT ima polno mesnato teksturo in paradižnikovo aromo.

MALI GROZDASTI PARADIŽNIK LUŠT: idealen za hitre prigrizke, okusne malice ali kot popestritev poletnih piknikov.

SLIVOV PARADIŽNIK LUŠT: eleganten videz in izjemen okus. Odlično se obnese v solatah in v kombinaciji s sirom feta.

ČEŠNJEV PARADIŽNIK LUŠT: majhen, vendar izjemno sladek in sočen. Odličen za recepte z brusketo in v kombinaciji z nežno mocarelo. Ker je tako aromatičen, ga lahko poješ kar mimogrede in brez dodatkov.

LUŠTek (mešanica pisanih češnjevih paradižnikov): tako bo poletje še bolj pisano, sočno in ustvarjalno.


In da boš še lažje strnil/-a misli o paradižniku LUŠT, preveri odličen recept za piščančje zrezke s pečenimi paradižniki, ki sta ga ustvarila Jernej in Maja, junaka kulinaričnega bloga Jernej Kitchen:


Že veš, zakaj je LUŠT tako edinstven, svež in neverjetno sočen? Ker zanj skrbno in z veliko ljubezni skrbi LUŠTna družina, ki stavi zgolj na integrirano pridelavo. To pomeni, da paradižnike pridelujejo z uporabo naravnih virov in mehanizmov, ki zmanjšujejo negativne vplive kmetovanja na okolje in zdravje ljudi. LUŠTne rastline so zasajene v organski substrat, ki je mešanica šote in kokosovih vlaken.

Posebnost LUŠTnih paradižnikov je njihovo opraševanje, za kar skrbijo čisto pravi čmrlji. Če pa se zgodi, da v rastlinjaku rastline ali plodove napadejo škodljivci, zanje na naraven način poskrbijo njihovi plenilci oz. naravni sovražniki, ki jih naselijo v rastlinjak.

Poleg količine sonca, ki je nujno potrebna za dozoritev LUŠTnih paradižnikov, pa rastline potrebujejo veliko vode. Vse LUŠTne rastline zalivajo pretežno z deževnico, ki jo zbirajo v lagunah ob rastlinjaku.

Vse LUŠTne paradižnike obirajo ročno in le kakšen dan prej, preden pridejo do tebe!

Ti je že kaj zakrulilo v želodcu? Paradižniki LUŠT so na voljo v vseh večjih trgovskih sistemih po Sloveniji, na LUŠTni domačiji v Renkovcih in na osrednji ljubljanski tržnici. Po Pomurju, v Mariboru in Ljubljani pa omogočajo tudi dostavo na dom.

Torej, kaj še čakaš? Razvajaj se s sočnimi paradižniki LUŠT, povej svoje mnenje in sodeluj v nagradni igri. Morda pa bo sreča prav na tvoji strani.

Naj bo torej poletje še bolj LUŠTno!


Naročnik oglasne vsebine je Paradajz d.o.o.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)