Predstavitvena informacija

»Kako sem lahko tako zmečkana!«

Poznaš tisti občutek, ko se v službi malo bolje pogledaš in … »Ojoj, kaj pa je to?«

8.6.2021 ob 3:05 | Foto: Philips Steam&Go | Avtor: P.I.

»Kako sem lahko tako zmečkana!«

Jutranja naglica, pomanjkanje kave in nepazljivost – rezultat je lahko katastrofalen. V službi, pet minut pred sestankom, ugotoviš, da imaš popolnoma zmečkana oblačila! Da, dan je lahko takoj pokvarjen.

Rešitev vedno obstaja

Nič ne pomaga, če skombiniraš najboljše stajlinge in kupiš oblačila, ki najbolje poudarjajo tvojo postavo, če zgrešiš pri osnovi – likanju. Naše babice so to obvladale in si za to opravilo praviloma vzele kar nekaj časa. Dandanes je vse drugače in pogosto – če ne spadaš med tiste srečnice, ki jih likanje sprošča – je to opravilo med zadnjimi na prednosti lestvici.

Vendar je na srečo Philips vedno v koraku z željami in potrebami sodobnih žensk. Njihov hitri ročni parni likalnik Philips Steam&Go bo zelo hitro postal tvoj najljubši modni asistent.

Hitro likanje – kjerkoli in kadarkoli

Zakaj je parni likalnik Philips Steam&Go najboljši izdelek, ki si ga srečala v zadnjih letih? Ker ti bo zagotovil, da boš vedno brezhibno urejena.

Kako deluje?

Izjemno praktičen likalnik bo poskrbel za hitro osvežitev tvoje garderobe – kjerkoli in kadarkoli. Prav si prebrala – uporabiš ga lahko ne samo doma, ampak tudi na potovanjih in, zakaj pa ne, s seboj ga vzameš lahko tudi v pisarno; saj veš, da se resnično izogneš tistim nerodnim zagatam s pomečkanimi oblačili.

Za uporabo parnega likalnika Philips Steam&Go namreč ne potrebuješ likalne deske. Likaš lahko praktično kjerkoli, saj omogoča tako vodoravno kot navpično likanje. Posodica za vodo zadostuje za dve oblačili. Ravno toliko, za kolikor imaš časa in energije za likanje.

Parni likalnik Philips Steam&Go je hiter in enostaven za uporabo in kar je najboljše – uporabiš ga tudi za najbolj občutljive tkanine. Odlično bo opravil s tvojimi poslovnimi oblačili, osvežil bo spomladanski plašček ali suknjič, zelo dobro bo opravil tudi s tvojo bluzico, čeprav je polna naborkov, ki jih z navadnim likalnikom težje zgladiš. Para nežno prodre tudi v najobčutljivejše tkanine brez gub in ožganin. Poleg tega, da poskrbi za eleganten videz tvojih oblačil, odstrani tudi neprijeten vonj in uniči bakterije. In prav zato bodo tvoja oblačila vedno sveža.

 

 

 

Tudi Manca Špik prisega na pomoč pare

Priljubljena pevka Manca Špik je rada urejena za vse priložnosti – ne samo na odru, za brezhiben videz poskrbi tudi v prostem času in celo na poti. Ni čudno torej, da se je tudi ona navdušila nad priročnim in super zmogljivim parnim likalnikom Philips Steam&Go. S seboj ga jemlje tudi na počitnice. Poglej: v nekaj minutah parni likalnik opravi svoje delo – tudi v avtodomu ali hotelski sobi.

Da, parni likalnik Philips Steam&Go bo nedvomno tvoj najljubši sopotnik na poletnih avanturah. Tako je majhen, da ga boš zlahka pospravila v potovalko!

Spoznaj vse adute parnega likalnika Philips Steam&Go:

Navpično in vodoravno likanje s paro brez likalne deske

Likalnik lahko dokazano uporabljaš kjerkoli, in to brez likalne deske. Neprekinjen izpust pare v obeh položajih bo omogočil vrhunske rezultate.

Dodatna učinkovitost

Priložena krtača odpre vlakna tkanine in omogoča globlje prodiranje pare. Posebno uporabna je pri debelejših oblačilih, kot so jakne in plašči. Priročna je tudi za odstranjevanje umazanije in kosmov na oblačilih.

Ogrevana plošča SmartFlow

Plošča likalne enote s tehnologijo SmartFlow je ogreta na optimalno temperaturo, varno za vse tkanine, in preprečuje mokre madeže na oblačilih.

Varno likanje vseh primernih oblačil

Parni likalnik lahko uporabiš na vseh tkaninah in oblačilih, primernih za likanje. Ploščo parne enote lahko varno pritisneš ob katero koli oblačilo, saj ni nevarnosti ožganin – odlična rešitev za občutljive tkanine, kot je svila.

Snemljiv zbiralnik za vodo

Zbiralnik za vodo lahko snameš in enostavno napolniš pod pipo.

Posebna torbica za shranjevanje

Ročni parni likalnik po uporabi pospraviš v priloženo torbico za shranjevanje, ki jo lahko odneseš tudi na potovanje.

Najprimernejši je za naslednje vrste oblačil:

  • bluze iz občutljivih materialov
  • puloverje
  • bombažne majice
  • suknjiče
  • krila in obleke z naborki, volančki, okrasnimi elementi
  • jakne in plašče

Še vedno odlašaš s spomladanskim čiščenjem?

Brez skrbi – parni likalnik Philips Steam&Go ti bo tudi pri tem olajšal delo! Z njegovo pomočjo boš hitro in učinkovito osvežila posteljnino, prekužila odeje, blazine, zavese in vse oblazinjeno pohištvo.

 

 

 

 


Naročnik oglasne vsebine je Philips


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)