Kako se na plaži počutiti kot boginja?

Bolj, kot se bližajo poletni meseci in s tem manj oblačil, bolj razmišljamo na osvežitev v morju, poležavanju na plaži in osvežujoče koktajle.

15.6.2018 ob 10:53

skok_v_srcek_morje_plaza_sonce.jpg

A se pogosto zgodi, da nas misel na kopalke spravi v obup - postanemo neodločni in zelo kritični do svoje samopodobe. Tokrat bomo pozabili na negativne misli in privabili samo one pozitivne. Prinašamo vam nekaj nasvetov, kako se v kopalkah počutiti nič manj kot odlično.

Pozabite na tihi negativni self-talk

V življenju se pogosto z lahkoto osredotočimo na lastne pomanjkljivosti, z druge strani pa moramo vložiti veliki napor, da pozabimo na negativnost in se osredotočimo na stvari, ki jih pri sebi imamo radi in zaradi katerih smo ponosni nase.

Kaj ljudi pritegne k vam? Ali ste zadovoljni s svojo kariero? Poglejte na vsa področja, ki vas delajo edinstvena in se pogosto spomnite na te stvari. Nadenite si velik nasmeh in si bodite kul.

Poskrbite za svoje bitje

Delajte in počivajte, prehranjujte se dobro in kakovostno. Mislite na svoje telo in skrbite za to, da je v formi. Ne pozabite da je v zdravem telesu, zdrav duh, zato vadite vsaj trikrat na teden. Stalni treningi in aktivnosti bodo pomagali, da se boste počutili dobro.

Poleg telovadbe svojemu telesu privoščite tudi izdelke, ki bodo pomagali pri negi vaše kože. Vse to bo izzvalo občutek energije, vitalnosti in življenja, kar bo povečalo vaše razpoloženje in vam dvignilo samozavest.

Sprostite se in uživajte

Ljudje so zaposleni s svojim življenjem in imajo svoje negotovosti, zato verjetno ne razmišljajo o tem, kako ste prav vi videti v kopalkah. Ne pozabite, da se prav vsak izmed nas bori s svojimi malimi 'napakami' in dvomom vase.

Torej, sprostite se in uživajte v počitnicah, za katere ste trdno delali zadnjih mesecev ter ne razmišljajte o negativnih mislih drugih ljudi, ki bi lahko vplivale na vaše dobro razpoloženje.

Izberite kopalke, v katerih se boste počutili čudovito in udobno

Vsi imamo različne tipe in oblike telesa, trg pa vrvi z različnimi modeli, tako, da boste v morju različnih modelov brez težave našli kopalke, ki ustrezajo vaši osebnosti ter tipu telesa.

Zraven kopalk izberite še kakšen lep in lahkoten kimono, trendi pleteni cekar ter lepe in udobne sandale, ki jih lahko najdete v pestri ponudbi Ara. Vedno je zabavno kupiti nekaj novega, kar vam bo laskalo in bo edinstveno, prav tako, kot ste vi sami.

Pripravila: Š. S.
Foto: agencija Sidera


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)