FOTO: Takšne slaščice ustvarja slaščičarka, ki bo poskrbela za kraljevo poročno torto

Meghan Markle in princ Harry sta izbrala slaščičarko Claire Ptak.

21.3.2018 ob 1:10

meghan_GettyImages-917910652.jpg

Britanski princ Harry in njegova zaročenka, ameriška igralka Meghan Markle, sta za glavno slaščičarko svoje poroke 19. maja izbrala kalifornijsko kuharsko mojstrico Claire Ptak, ki deluje v Londonu. Ta bo paru pripravila spomladansko obarvano poročno torto, ki bo okrašena s svežim cvetjem.

Zaljubljeni par je slaščičarko prosil, naj jima ustvari torto z okusom limone in bezga, ki pa bo "vključevala tudi sveže okuse pomladi", prekrita bo z masleno kremo in okrašena s svežim cvetjem, so sporočili iz Kensingtonske palače.

Marklova je nekoč že imela intervju s Ptakovo za svoj nekdanji blog o življenjskem slogu in že takrat sta govorili o pomenu uporabe sezonskih in organskih sestavin v pecivu.

Ptakova je na svojem profilu Instagram sporočila, da je navdušena nad naročilom za poročno torto. "Oba delita toliko istih vrednot glede izvora hrane, trajnosti, sezonskih stvari in seveda okusa," je napisala in dodala, da se že veseli, ko bo lahko razkrila podrobnosti poročne torte.

Ptakova je lastnica slaščičarne Violet Bakery v Londonu, veliko pa tudi piše in se ukvarja s kulinaričnim stiliziranjem.

Meghan in Harry sta zaroko naznanila novembra lani in odtlej sta se večkrat skupaj pojavila v javnosti. Par se bo poročil 19. maja v kapeli svetega Jurija na Windsorskem gradu. Na poroko sta povabila tudi 2640 Britancev iz cele države. Med njimi bodo prostovoljci, šolarji in zaposleni pri kraljevi družini.

Preberite še:

Nasvet vizažistke: Dan pred poroko pozabite na trenutne make-up trende, sončenje in obiske kozmetičarke

Mama, ki nič ne dela in jé škampe #kolumna

Res čudni tatuji, za katere si želimo, da jih zvezdniki ne bi imeli


Vir: STA
Foto: GettyImages, Instagram


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)