Čedno dekle tudi na Broadwayu

Čedno dekle prihodnje leto kot muzikal na Broadwayu.

27.9.2017 ob 1:50

pretty_micna_coverimg29763971.jpg

Romantična komedija Čedno dekle, v kateri sta zaigrala Julia Roberts in Richard Gere, bo prihodnje leto kot muzikal zaživela na Broadwayu. Za glasbo bo poskrbel kanadski rocker Bryan Adams. Režijo bo prevzel režiser uspešnice iz leta 1990 Garry Marshall, v glavnih vlogah pa bosta tokrat nastopila Samantha Barks in Steve Kazee.

Muzikal naj bi po gostovanju v Chicagu na newyorški oder prišel jeseni 2018.

pretty_micna_coverimg29763977.jpg

Julia Roberts je v filmu zaigrala v vlogi prostitutke Vivian, Gere pa poslovneža Edwarda. Edward, strokovnjak za prevzeme podjetij in njihovo nadaljnjo prodajo, je privlačen bogataš in brezkompromisni poslovnež. V sklopu službenega potovanja v Los Angeles se nepričakovano odloči, da se bo sprostil v družbi prostitutke.

To je mlada in lepa Vivian, dekle z ulice, ki ji zadnje čase nič ne uspeva. Vivian je Edwardu že na prvi pogled všeč, zato ji predlaga, da pri njemu preživi ves teden. Mlado dekle kljub začetnemu oklevanju v tem vidi priložnost za velik preobrat in boljšo prihodnost, zato pristane na njegov predlog. Tako se znajde v svetu glamurja, poslovnih večerij, nakita in dragih oblek.

Film je bil velika uspešnica že leta 1990, ko se je prvič pojavil v kinematografih, danes pa velja za enega ključnih primerkov romantične komedije. Obenem gredo prav Čednemu dekletu zasluge za razcvet kariere Julie Roberts; 22-letnici je film prinesel prvo oskarjevsko nominacijo.

Vir: STA
Foto: CoverImages


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)