Burak Özçivit: "V Slovenijo se bom vrnil"

Turški zvezdnik Burak Özçivit je v treh dneh v Sloveniji povzročil pravo burakomanijo. Takšne evforije na naših tleh nismo doživeli že lep čas, niti lani ne, ko nas je obiskal Gorski zdravnik.

31.5.2018 ob 6:49

Burak-kemal_v_sloveniji.jpg

Postavni 33-letni igralec je s svojim nasmehom in prodornimi očmi razorožil oboževalke in vse, ki so prišli v stik z njim, tudi predstavnike sedme sile.

Z njim je ekskluziven intervju opravila tudi novinarka revije Suzy, ki ji je lepi Burak zaupal, da si niti v sanjah ni predstavljal, da ima v Sloveniji toliko oboževalk. 

"Vaša država je romantična. Tukaj se počutim kot na dopustu. V Slovenijo se želim vrniti s svojo ženo, da bova doživela lepote vaše dežele," je iskreno povedal in dodal, da se v domovini ne more brezskrbno sprehajati po ulicah, medtem ko se je pri nas počutil varnega.

Turški zvezdnik se je v intervjuju ognil marsikateri temi, s seznama vprašanj je med drugim črtal tudi tista o njegovi zasebnosti, so pa ga toliko bolj razveselila vprašanja o projektih in njegovem liku Kemalu, ki je očaral Slovenke.

V petek, 1. junija, se tako čim prej odpravi po novo številko revije Suzy in že ob jutranji kavi preberi intervju s tem priljubljenim igralcem.

Pripravila: A. K.
Foto: Dejan Javornik 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)