3 zvezdniške zaroke, ki so nas presenetile to poletje

Kljub temu, da so tile zvezdniki skupaj šele nekaj tednov, so prepričani, da je to to.

21.8.2018 ob 3:46

Hailey_Baldwin_igralka_manekenka_zaroka.jpg

Poletje 2018 bo zagotovo ostalo v posebnem spominu Petu Davidsonu, Ariani Grande, Justinu Bieberju, Hailey Baldwin, Priyanki Chopra in Nicku Jonasu. Vsi trije parčki so se namreč zaročili in to kljub temu, da v zvezi niso prav dolgo. Morda pa je res kar pravijo, ko srce ve, pač ve.

Po prvem zmenku izbirala zaročni prstan

Po le treh tednih sta se presenetljivo hitro junija zaročila zvezdnik oddaje Saturday Night Live Pete Davidson in pevka Ariana Grande. Čeprav se brhka lepotica na instagramu še ni pohvalila z razkošnim prstanom, so njeni najbolj zvesti oboževalci opazili, da ga nosi med nastopi in na javnih dogodkih. Zaljubljeni Pete naj bi za njen zaročni prstan odštel vrtoglavih 90 tisočakov, v nedavnem intervjuju za GQ pa je razkril celo, kako je potekal izbor popolnega prstana za njegovo izvoljenko.

»Na dan, ko sem jo spoznal, sem ji rekel, da se bom jutri poročil z njo. Rekla je, da blefiram. Poslal sem ji fotografije zaročnih prstanov, ona pa mi je povedala, kateri so ji najbolj všeč,« je dejal Pete za GQ.

Pravi, da je ona prava

Naslednje veliko presenečenje je bilo zagotovo zaroka Justina Bieberja in Hailey Baldwin. Čeprav sta bila par že nekaj časa pred tem, je mnoge njuna hitra poteza presenetila, saj se je Justin pred kratkim dokončno razšel z Seleno Gomez.

Pop zvezdnik je Hailey podaril prstan z velikim kamnom v ovalni obliki. Ocenjen je na kar pol milijona dolarjev in čeprav Hailey ne objavlja na družabnih omrežjih fotografij iz zasebnosti, se na najnovejših fotografijah da opaziti razkošen prstan, ki kar bode v oči.

Zaroko zapečatila z obredom

Zadnja zaroka, ki je dobesedno vrgla na zadnjo plat pol Hoolywooda pa je zaroka indijske lepotice Priyanke Chopra in pevca Nicka Jonasa. Kljub veliki starostni razliki med njima je očitno ljubezen med njima trdna.

Tako Priyanka kot tudi Nick sta zaroko v teh dneh potrdila na instagramu. Na njenem prstanvu leve roke se bohoti prstan, ki naj bi bil vreden okoli 200 tisoč dolarjev. Zaroko pa sta ovekovečila s čudovitim obredom v Mumbaiu, kjer sta bila obkrožena z družino.

Avtorica: P. Pa. (povzeto po Marie Clair)
Foto: GettyImages, Instagram

Preberite še: Zapis znane Slovenke, ki bi ga morala prebrati vsaka nova mamica ali pa si oglejte, kako sanjsko je dopust preživljala Nika Ambrožič Urbas (Zvezde plešejo).

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 najbolj prijaznih znamenj, ki jim je resnično mar za druge


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)