12 krutih razlogov, zakaj dobri fantje ostajajo brez punc

Vsak priden fant se je najbrž že vprašal, zakaj imajo poredni več sreče pri puncah.

6.10.2019 ob 6:00 | Foto: Gettyimages | Avtor: M. FL.

12 krutih razlogov, zakaj dobri fantje ostajajo brez punc

Splošno prepričanje je, da je fante in moške mogoče razdeliti v dve skupini: na dobre in poredne. Seveda drži, da je veliko tudi takšnih, ki bi se umestili nekje vmes in roko na srce, ti so, recimo jim, idealni.

Pa je res, da dobri fantje pri puncah največkrat izvisijo? Drži, da imajo one raje tiste, poredne?

Velikokrat to ni daleč od resnice in Your Tango odgovarja na vprašanje, zakaj so poredni fantje pri puncah praviloma uspešnejši.

Dobri fantje velikokrat ne delujejo pristni

Oni so skoraj preveč prijazni, uvidevni, ustrežljivi. Tako močno se trudijo biti dobri, da pozabijo biti pristni, zato jim je velikokrat res težko zaupati in verjeti.

Veliko prepričljivejši je nekdo, ki vsaj včasih pokaže svojo temno plat. In priznajmo, nihče ne more biti vedno prijazen.

Dobri fantje ne premorejo samospoštovanja

Tisti, ki ne spoštuje sebe, ne more pričakovati, da ga bodo spoštovali drugi. Noben slab fant dekletu ne dovoli, da bi hodilo po njem in ga spremenilo v copato.

Dobri pa … so druga zgodba. Oni bi storili vse, da bi bila njihova izvoljenka srečna ter zato velikokrat le pohlevno sledijo njenim željam. In nobeno dekle ne spoštuje človeka, s katerim lahko počne vse, kar se ji zahoče.

 

Dobri fantje so predvidljivi, kar je tako dolgočasno

Kadar je življenje dolgočasno, tedaj so avanture, nepredvidljivo obnašanje in želja po kršenju pravil na moč privlačni. In kdo si upa vse to?

Seveda poredni fantje.

One želijo za nekoga skrbeti

V naravi žensk je za nekoga skrbeti. Če to niso otroci, so poredni fantje. V prepričanju, da jih bo njihova ljubezen rešila in obvarovala se zato dekleta kaj rada zapletajo z njimi.

Dobri fantje ne potrebujejo rešiteljice.

Dekleta na poredne fante gledajo kot na projekt

Imenovan, kako spremeniti porednega fanta v dobrega, kako mu dopovedati, da življenje po pravilih le ni tako slabo in kako ga prepričati, da mu ni več treba iskati prave ljubezni.

Kar jim praviloma ne uspe, a za nekaj časa lahko živijo v utvari, da je to povsem mogoče.

 

Poredni fantje ne premorejo strahu

Ženske podzavestno privlačijo moški z močnimi geni, ki jim obljubljajo zaščito ter zdrave potomce.

S svojimi dejanji poredni fantje v svet pošiljajo sporočilo, da premorejo prav takšne in jih ni strah, da bi zaradi neprimernega obnašanja ostali sami.

Dobri fantje se želijo vezati

Niso vsa dekleta za resno zvezo. Tiste, ki jih je strah trdnega odnosa, se raje zapletajo s porednimi fanti, saj so tudi oni po naravi svobodni in neomejeni.

Za razliko od dobrih, ki včasih kar prehitro predlagajo naslednji korak v zvezi.

Včasih je posredi nizka samozavest deklet

So tudi ženske, ki ne zaupajo vase in so prepričane, da ob sebi ne zaslužijo dobrega človeka. Prav zato raje skočijo v objem porednega fanta, ki z njimi ravna tako, kot si po njihovem mnenju zaslužijo.

Poredni fantje obljubljajo odličen seks

Tisti, ki si upa premikati meje v življenju na sploh, si jih dovoli tudi v postelji. Zato seks s porednim fantom ni nikoli dolgočasen in predvidljiv. Ravno nasprotno.

Tako seksi so

Zaradi videza, zaradi obnašanja, nekaj je na njih in tisto nekaj je za ženske na moč seksi ter privlačno.

 

Dobri fantje niso tako očarljivi

Oni ne vedo vedno, kako izbrati besede in velikokrat v zadregi ostanejo brez njih. Kar pa ne velja da poredne fante. Njim nikoli ne zmanjka pravih besed.

Preden ona odkrije, kaj se v resnici skriva za njimi, je njeno srce že povsem oddano.

Dobri fantje dvomijo v svojo fizično moč

Evolucijsko gledano, naj bi moški ščitil žensko. V fizičnem in drugih pogledih. Poredni fantje so vsaj prepričani, da to zmorejo, dobri fantje pa so tudi glede tega nekoliko negotovi vase. In ker dvomijo sami, vanje dvomijo tudi dekleta.

A kot rečeno, v življenju je najboljše tisto, kar je nekje vmes. Skrajnosti nikoli ne prinesejo nič dobrega, tudi kadar gre za dobre ali poredne fante. In še to: čeprav so za dekleta res na prvo žogo privlačnejši poredni fantje, sčasoma le spoznajo, da so lastnosti dobrih tiste, ki praviloma obljubljajo miren pristan.

Preberite še: 7 porednih seksi trikov, ki bi jih morala poznati vsaka ženska

Morda vas zanima tudi: 5 očitnih pokazateljev prave ljubezni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)