TEST: s pogledom na sliko odkrijte, kaj vam namenja prihodnost

Glede na to, kaj najprej uzrete na sliki spoznajte, kaj vam pripravlja prihodnost.

20.3.2022 ob 7:00 | Foto: Gettyimages, Sensa.hr | Avtor: M. FL.

TEST: s pogledom na sliko odkrijte, kaj vam namenja prihodnost

Testi s slikami (zgornja fotografija je simbolična), s pomočjo katerih lahko prepoznavamo skrite kotičke lastnega jaza, bolj prikrite lastnosti, vrline, pomanjkljivosti in pokukamo tudi v prihodnost, so zanimivi.

Temeljijo na našem zaznavanju oziroma na tistem, kar najprej pritegne pozornost opazovalca, ki s tem odkrije nekaj novega o sebi.

Test, ki je pred vami, ni nič drugačen. S pogledom spodnjo na sliko lahko spoznate, kaj vam obeta prihodnost oziroma čemu bi v njej morali namenjati več pozornosti. Takole ga razlaga Sensa.hr.

Sensa.hr

Ženska

Če ste najprej opazili žensko, skušajte več pozornosti namenjati vaši intuiciji. Ženska energija predstavlja intuitivno vodjo, dejstvo, da je ženska na sliki obsijana z zvezdami priča, da bo pot, ki jo boste izbrali na podlagi šestega čuta, prava.

Sicer ste topli, iskreni in oseba z neizmerno notranjo močjo, vse to se morate naučiti izkoriščati sebi v prid. Ne skušajte zatirati notranje energije in naj vas vodi občutek v srcu. To je kombinacija, ki vam bo pomagala do cilja, kateri je bližje, kot si mislite.

Mesec

Če je vašo pozornost najprej ujel mesec, je čas za nove začetke in za nove strani v vaši knjigi življenja.

Morda ste že malo predolgo v svoji coni ugodja, nekatere navade vas ovirajo na poti naprej in napočil je trenutek, da pozabite na stare vzorce, tvegate in naredite korak proti prihodnosti.

Mladi mesec je simbol navdiha, poguma in vam zagotavlja priložnost, da končno izkoristite svoje potenciale. Če se boste odločili za veliko spremembo, pa naj bo v povezavi z ljubeznijo, kariero, selitvijo, družino ali prijateljstvom, se bo ta v prihodnosti obrestovala v pozitivnem smislu in nikoli je ne boste obžalovali.

Moški

Če ste najprej opazili moškega, se ključ do uspeha skriva v vaši osebnostni rasti. Vsak dan se zato trudite, da bi postali boljša različica sebe. Posvečajte se odnosu do sebe, gradite samozavest, odkrivajte svoje vrednosti, talente ter tudi napake in jih skušajte odpraviti. Tako boste zlahka izpolnili vse ambicije, ki se si jih zadali kot cilje, a se vam vedno zdi, da jih ne morete doseči.

Ne dopustite, da bi vas pretirana samokritičnost in pesimizem pripeljala do tega, da bi izpustili katero od pomembnih priložnosti.

Preberite še: Tako žival, ki si jo želite, razkriva vaš značaj

Morda vas zanima tudi: Kako letni čas rojstva vpliva na vaš značaj


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)